A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe vette a fiatalokat.

Az interneten kering egy videó, amin az látható, hogy egy diák szóváltásba keveredik egy tanárral. Közben más diákok „k.rva anyádat”, és hasonló szidalmakat kiabálnak a padsorokból.

Végül többször is meglöki erősen az Attilának nevezett diák a tanárt, majd többen is felsorakoznak mellette a tanárt fenyegetve.

A Blikk most arról ír, hogy az iskolában hírzárlatot rendeltek el, de a lap információi szerint

mindhárom diákot elbocsátották az intézményből.

A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet tanított. A Blikk úgy tudja, az iskola egyik diákja múlt héten egy videót mutatott meg társainak, amin az látható, ahogy

a tanár régi munkahelyén megpofoz egy diákot.

Az egyik fiú a lapnak azt mondta, az osztálytársa ötlete volt, hogy rúgassák ki az oktatót.

Ki akarták rúgatni oktatójukat a tanárukra rátámadó a diákok

Később óra közben valaki papírgalacsinnal megdobta a tanárt, aki ezt követően tévedésből egy másik diáknak adott intőt. Ezután odament hozzá társuk, hogy megmutassa az ominózus felvételt telefonján. A tanár mindent tagadott, majd többen hergelni kezdték a fiúkat, végül már hárman szidták az oktatót, egyikük pedig ellökte őt.

A rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta, majd őrizetbe vette a három fiatalt, az iskola pedig kedden mindhármójukat elbocsátotta.

A verekedésről készült videót készítő diák azt mondta, azért vette videóra az esetet, hogy ha valaki megsérül, legyen bizonyíték.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok