Állítólag nem lett semmi következménye.

A Facebookon kezdett terjedni egy videó, amelyen az látható, hogy először egy, majd több diák is inzultálni, lökdösni kezdi az órát tartó tanárt.

A padsorokból többen biztatják az Attila nevű főkolompost, hogy "adjon neki". A tanárral a diákok meglehetősen tiszteletlenül és flegmán beszélnek.

A videó feltöltője szerint az esetnek nem lett semmi következménye, feltételezése szerint azért, mert mindenki fél.

A 24.hu úgy tudja, a balhé a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában történt, az intézmény egyelőre nem reagált a portál megkeresésére.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nyomozókhoz is eljutott a felvétel és hivatalból megindították az eljárást. Az egyik mocsok már a rendőrök kezében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Jó legyek rossz indulatú,de ezekre semmi szükség.Az se normális aki ide hozza őket.Vannak akik biztonsági kockázatnak tekintik ezt a lépést.
Ki is mondta nyugat felé kell menünk,Magyarország nyugatos Ország szeressük és erről az útról soha ne engedjék,hogy letérjünk.Lehet,hogy az olaj keletről jön de a szabadság,mindig nyugatról érkezik.Orbán mondta 2007.ben
Gáon Mordehaj
Kedves @Borsodi: "a szabadság, mindig nyugatról érkezik. Orbán mondta 2007.ben "
Ez a mondat 12 évvel ezelőtt hangzott el. Ekkor még én is ott éltem és azt hittem -bár 2006-tól bizonyos események folytán megrendülve és kételkedőn-- hogy a szabadság nyugatról jön. De azóta eltelt 12 év. Azt kell látnunk és éreznünk, hogy nyugatról már nem Friedrich Schiller gondolatai, Beethoven Örömódája, Hegel ás Herder nemzeti szellemének sugallata, a görög-latin, zsidó-keresztény szellemi és anyagi kultúra fényessége világít, hanem a hanyatlás, az erkölcsi métely, a Emile Durkheim fejetetejére fordított szörnyű „anómia világa” Az emberi civilizáció zászlóshajója, és a görög mitológiabeli titánok gyermekének, az Olimposz főistenének Zeusznak szerelme EURÓPA, 2019-re Korhadt süllyedő bárkává vált. A magyarság sorsát nem kötheti egy süllyedő roncshoz, amelyet vezetői, még ilyen is állapotban is idegen etnikumok „zátonyán” akarnak teljes pusztulásra szánni.
A mi utunkat saját magunknak kell járjuk, kizárólag a magyar nép érdekei szerint, a magyarság megmaradásának és sikeres jövője céljából!
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Igazad van úgy kéne ahogy írod ,de az utolsó mondatodban a nép érdekeit a sikeres jövőt a Magyarság megmaradását írod. Ami most Magyarországon folyik az ennek éppen az ellenkezője,egyáltalán nem a nép érdekeit,és a sikeres biztonságos jövőt készítik elő inkább elűzik,a magyart mint,hogy megbecsülnék.
Gáon Mordehaj
@Borsodi: Akkor mondjad meg! A jelenlegi politikai moslékos vödörből melyik pártot tartanád alkalmasnak kormányzásra?
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Azt el árulom,viszont nagyon szégyellem,hogy én is Orbánra szavaztam,mert Gyurcsányból nagyon elegem lett.Azóta sok minden változott,mindig a jobbikra szavaztam,és biztos vagyok benne ha Vona G megválasszák,most sokkal jobb lenne.Kérdésedre válaszolva,a fidesz-kdnp -re semmi képen.Tőlük bármelyik párt jobb.De két párt között döntenék Jobbik,Momentum. Azt hiszem a Momentumra szavaznék,főleg azért,hogy esélyt adjak a fiataloknak a jövőjük alakításához.Mert valljuk be,egyre rosszabb helyzetben vannak és ez a mi hibánk.Persze tudom,hogy aki nem Borsodi az másképpen gondolja,nem vagyunk egyformák de éppen ezért nem kéne egymásnak esnünk.
Gáon Mordehaj
Kedves @Borsodi: Te is a jó szándékú, nemzeti felelősségtől áthatott ember vagy, akit, pontosan azért lehet félrevezetni, mert tiszta gondolkodású. A MOMENTUM "fiatalsága" egy végtelenül aljas, hátulról (eleinte francia pénzesből) mentorált, antimagyar kozmopolita párt. Tele több generációs judeo-bolsevik zsidó kommunisták unokáival és dédunokáival. A Jobbik hajnalán, mielött parlamenti tényezővé vált, bennük láttam az egészséges defenzív nacionalizmus szószólóit. Egy tisztességes magyar nemzeti radikális pártot. Arra kértem a vezetést, hogy minden politikai pályára készülő személy tegye nyitottá, hozzáférhetővé hiteles és ellenőrizhető családi genealógiai hátterét 3-4 generációra visszamenőleg. Tudni akarjuk, hogy honnan jöttek, melyek voltak a felmenők magyar nép számára értékelhető társadalmi életteljesítményei, Amelyből következtetéseket lehet levonnia leszármazottak szocializációjára, valós és nem konjunkturális meggyőződésére! NOS! A válasz cipőjük orrának zavart nézegetésében merült ki. Ekkor, mint valami milétoszi jós, nagyon sok ember nemtetszésének ellenére, a pártot egy zsákutcás politikai formációnak nyilvánítottam. Amelyik tele van politikai karrierista percemberekkel, akik a naív magyar emberek hátán akarnak felmászni a politikai történések porondjára és megélhetési politikussá válni. A MOMENTUM is ezt az utat járja! Egy kozmopolita judeo-liberális párt külső megrendelőkkel a hátuk mögött! Az olimpia megfúrásával mindent elárultak magukról.
i.imgur.com/yPxgGxg.jpg
i.imgur.com/TnrKBAW.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.