A Bors megtudta, hogy egy szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt. A vádlott idegességében még magyarázkodott is a férfinak: Fanni sokat ivott.

Kicsit sok volt a pezsgő – mondta VV Fanni elrablója a bűntény szemtanújának

A 26 éves lányt mintha a föld nyelte volna el 2017 november 20-án. Életének utolsó képkockáit egy, a lakóhelyén a mélygarázsban működő kamera rögzítette.

A videófelvételen jól látszik, hogy az ügy vádlottja, B. László a kezében cipeli, és Fanni ekkor már nincs magánál. Arról, hogy mindezt egy szemtanú is látta, azonban eddig nem esett szó. Pedig aznap este, a luxuslakópark lépcsőházában történt emberrablást egy ott lakó, középkorú férfi is végignézte.

B. László az ominózus estén Fanni Duna-parti albérletéből egészen az épület legalsó szintjéig, a mélygarázsig cipelte az alélt és hiányosan öltözött valóságshow-szereplőt, akit az ott parkoló autójába tett. A bűntettben azonban egy arra járó szomszéd megzavarta a vádlottat, aki idegességében magyarázkodni kezdett a csodálkozó tekintetű férfinak.

Kicsit sok volt a pezsgő

– mondta B. László a szomszédnak, aki, úgy tudni, semmit nem kérdezett a kajakostól, B. László magától kezdett zavartan mentegetőzni.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Házi őrizetben van!!!
Miért nem a börtönben ül ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.