Korábbi nézeteltérésének tisztázása közben gáz-riasztó fegyverét is használta egy 21 éves férfi Pécsett, nem sérült meg senki. Az esettel összefüggésben több embert előállítottak a rendőrök.

Lövöldöztek hajnalban a pécsi Expo Centerben, több embert előállítottak

A rendőrség ügyeletére 2019. november 24-én 5 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, az Expo Centerben lövöldöznek. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 21 éves, valamint egy 24 éves férfi egy korábbi nézeteltérés miatt keveredett vitába egy több fős családdal. Az épület folyósóján a 21 éves férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott, amelynek során nem sérült meg senki.

Az esettel összefüggésben a rendőrök a helyszínről bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több embert előállítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

A Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Cigányok nem lehettek, mert azok ilyenkor alszanak...vagy már rég lefeküdtek, vagy még nem ébredeznek..
jesz
T propeller..a cím szórendjén kellene változtatni...
görbetükör
@Pálinkás Pál: Betarthatatlanok nálunk a törvények. És túl sok az indulatos, primitiv egyén. Hogy közterületen kinél lenne fegyver, csak akkor derülne ki, ha használná.
Te tudnál ezen túl bátran közlekedni? Vagy hozzátartozód?
Pálinkás Pál
@görbetükör:" A cseh fegyverviselés szabályai az európai átlagnál liberálisabbnak mondhatók. A legutóbbi jogszabály 2001-es. (119/2001 törvény). A Cseh Köztársaságban bárki viselhet fegyvert, aki elmúlt 18 éves és büntetlen előéletű. Ehhez indoklásul elég az önvédelemre hivatkozni.

Hasonlóan liberális a szlovák törvény is. Itt 21 év feletti büntetlen előéletű polgárok folyamodhatnak fegyvertartási engedélyért a 2006. évi szabályozás értelmében."
Nos ,ezekben az országokban tudnak???
görbetükör
@Pálinkás Pál: - node ezen országok egyike sem vagyunk. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.