Összeesett az utcán és megsérült Lakatos Levente

Az esetről maga a népszerű író számolt be közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hálás vagyok nektek! Nagyon sokan írtatok, kérdeztetek, aggódtatok, de nem tudok sajnos egyesével válaszolni, ezért összefoglaltam egy naplóbejegyzésbe, mi is történt velem tegnap. Lapozás közben még találkozhattok az elsőhöz hasonló képekkel, ne ijedjetek meg! ️ Ezen poszttal azonos időben a Storiesban indítok egy plusz kérdezz-feleleket, aki ezeken felül érdekel bármi, ott is megkérdezheti! (nem sértődöm meg pl a szájfeltöltős poénokon) ️ Köszönöm az instacsaládom összes tagjának az aggódó, bátorító és segítséget ajánló üzeneteket! A biológiai családom (hú, de hülye megnevezés ) szerencsére mindenben mellettem áll, amiért pedig nekik vagyok hálás. Köszönöm továbbá az orvosoknak, ápolóknak a lelkiismeretes gondviselést! Annyi rémhírt hallani manapság a magyar egészségügyről, én viszont most mindennek az ellenkezőjét tapasztaltam! Fiatal, ambiciózus, maximalista és profi szakemberekkel találkoztam, önző módon remélem maradnak velünk és értünk! Mindenki vigyázzon magára! ️ #lakatoslevente #mik #ikozosseg #instahun #baleset #leventenaploja

Lakatos Levente (@lakatoslevente) által megosztott bejegyzés,

Péntek délután rosszul lett és elájult az utcán Lakatos Levente író, csúnyán felsértette az arcbőrét, és eltörte az állcsontját, aminek következtében kiesett az egyik metszőfoga.

Saját leírása alapján azért ájulhatott el, mert nagyon éhes volt, ráadásul egy ismerősével a szívinfarktusról beszélgettek, holott Lakatos könnyen beleéli magát az egészségügyi témákba, amire olykor rosszul reagál a szervezete.

Címlapkép: Instagram/lakatoslevente

(hvg.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Az eset farvizén említve,- a reklámok csak ilyenekkel vannak telítve,az egészséges embert is tudat alatt betegítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.