A Fidesznek még a Nemzeti alaptanterv bírálóit is sikerült összefüggésbe hoznia a migránsokkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát persze. A fidesznek tökmindegy, mekkora f@szságokat tolnak a gyerekek elé, szélsőséges idiotizmust, amilyen a fidesz is. Az ő kölykeik viszont külföldön, és magániskolában tanulnak.
Telik rá nekik, fizetjük
RonaGyuri
Az igazi vastagbőr

Zsótinak volt pofája felszólamlani

A párt központi napilapja mai vezércikkét „„Nem tanítok fasiszta írót!” a derék 5számú jegyzi. Nagy pofával kioktatja a szoci libát ”és persze a hazai pedagógusok nagy részét a NAT kapcsán.
„Amúgy csak egy kérdés: olvasott a „pájdágógosz néni” valaha egyetlen sort a „fasiszta” íróktól, Nyírőtől, Wasstól, Herczegtől? Vagy csak felböfögni tetszik a libsi kánont?” zárja a tőle megszokottan igen magas színvonalú agymenését.
S te Zsóti? Te mit olvastál Camus-től és Dickensről/től??? Az utóbbi esetén úgy értem, hogy a híres viktoriánus regényén a Robinson-on kívül!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.