Semjén Zsolt törvényjavaslata szerint a jövőben nem lehetne megváltoztatni az ember születési nemét. Ez a lépés ellehetlenítené a transzexuális férfiak és nők lehetőségét arra, hogy a megélt nemük szerinti nemet és nevet választhassák. Négy transzneművel beszélgettünk arról, hogy mi történik, ha a parlament elfogadja ezt a törvényt - és hogy milyen utat kell bejárni a felismeréstől a nemváltásig. Magyarországon csak a bejegyzett nemének megfelelő utónevet választhat az ember. Az EU legtöbb országa és Oroszország is lehetőséget biztosít a nemváltoztatása - jelenleg, 2020. áprilisában Magyarország is. A parlament április közepén vitatja meg a törvényjavaslatot.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Továbbra sem értem, miért kell ezeket az embereket bántani, pusztán politikai haszonszerzés, vagy féltékeny irigység okán.
esione
@Aki Én: Mert istentelenségnek tartják a körösztyén államatyák. Legyenek boldogok, legyen meg az akaratuk, a mi életünk meg legyen gyehenna immár.
Aki Én
@esione: érdekes, hogy a magukat kereszténynek hazudók kiabálnak leginkább. Nem pont nekik kéne a legelfogadóbbnak lenni? Szerintem a leghangosabbak a legirigyebbek a magukat felvállalókra.
illusion
Minden bűn, bűn!
Persze van halálos bűn és nem halálos bűn is.
De csak egy halálos bűn van igazából !!! (szerintem, meg sem próbálom elmagyarázni, mert úgysem érdekel senkit)
Egyébként minden bűn halálos - ezért hal meg mindenki.
De az az egy halálos... Nos, az a jövőről szól (minden a jövőről szól, mert itt csak átutazók vagyunk)

Jelenleg az van, hogy a hazug, tolvaj, rablóbanda bűnei semmivel sem kisebbek, mint egy testében nyomorult ember bűne, akinek az egész élete egy küzdelem magával, a szeretteivel és a világgal szemben.

Semjén Zsót, háziállatokra vadászik. Lesből. Teljes menetfelszerelésben. Távcsővel néz száz méterre, hogy jobban lásson.
Ez nem bűn.
Ez nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.