Hajmeresztő bűnügyi sztori a Balaton mellől.

Kézlevágással fenyegette dolgozóját a balatonfüredi Al Capone

A legnagyobb maffiózók is megirigyelnék a konfliktuskezelési módszereit annak a balatonfüredi vendéglátósnak, akinek letartóztatását most meghosszabbította a Veszprémi Járásbíróság. A helyi férfi minden gondját a hatóság mellőzésével óhajtotta megoldani, ehhez viszont szicíliai módszereket alkalmazott.

Először egyik pultosát fenyegette meg, mert az rendszeresen lenyúlta a szórakozóhely bevételét. A bárba hívta „munkamegbeszélésre”, ahol persze nem a munkáról volt szó.

„Közölte vele, hogy poligráfos vizsgálaton kell részt vennie, amihez egy beleegyező nyilatkozatot íratott vele alá. A vizsgálat eredményének kiértékelése után a gyanúsított közölte a sértettel, hogy vagy elismeri, hogy mekkora összeget tulajdonított el a bevételből, vagy „fájdalmasan intézik el a dolgot” – olvasható az ügyészség közleményében.

A vállalkozó még a dolgozója autóját is lefoglalta, bár azt a pultos a pótkulccsal visszavette.

Más módszereket is alkalmazott a füredi Al Capone, pénzbüntetésre ítélt munkatársának drága óráját akarta megszerezni, persze úgy, hogy a munkatársa kezét is levágja vele. A füredi nehézfiú máshol sem volt a tárgyalás híve, az autószerelőnél fizetés helyett verést és gyújtogatást ígért.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ez pitiáner gengszter, az igazi Al Capone, max embereket küldött és akkor sem tudtad, hogy ki volt, csak azt sejthetted hogy vélhetőleg honnan, melyik klántól jött... egy ilyen kaliberű maffiánál, ha viszont már pontosan tudod honnan kitől jöttek (pl mert megmondják), akkor azt is tudod, hogy halott vagy...
Joker
Ki kell osztani rá egy 10 est azt hagyni elgondolkodni , alkalmazotti lopás gyanújának esetén maximum azonnali elbocsájtást
lehet eszközölni és meg is kell tenni ,semmi többet . A fickó veszélyes degenerált nem kicsit :-((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.