Egy kezdő orvos, akivel ma a sürgősségi osztályon találkoznak a betegek, 170 ezer forintot visz haza egy hónapban. Ebből kellene albérletet fizetnie, ételt vásárolnia, rezsit fizetnie – mondta Álmos Péter, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke az RTL híradónak.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
Szerintem az orvosok csak ne sírjanak! Egy kezdő érje már be az első időkben szerényebben... Eleve vakszerencse, hogy vannak képességeik ahhoz, hogy megszerezték a doktorit és tudnak praktizálni... Ez adottság, amit a természet ad! Tehát nem rinyálni kell hanem hálásnak lenni, és az ezzel együtt járó felelősséggel, alázattal és korrekten sáfárkodni. Aztán ott van, amint már dolgozik, a paraszolvencia, amiből, ha elfogadja, bejön az alacsony fizetése mégegyszer. Aztán ott vannak magánklinikák, ahol tárt karokkal várják, azonnal 5-szörös bérért, ha nem túl béna... De ha ez sem elég, máris indulhat Németországba (sőt nem is kell olyan messzire menni, itt van Ausztria vagy Észak-Olaszország, ahol meg 10-szeresére ugrik a jövedelme, mindegy mikor doktorált... tehát pont az orvos ne sírjon... ha úgy döntött marad ebben a pokolban, az misszió, azt meg úgy kell felfogni... és nagyon nagy tiszteletre méltó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.