Több mint kétszáz órát dolgozott és alig kapott fizetést. Nem kapta meg a pótlékokat és a túlórapénzt, de a fertőző betegek ápolásáért ígért 180 százalékos kiegészítő bért sem. Hiába várták a Szent János Kórház koronavírus-osztályának ápolói a 180 százalékos bért, áprilisi munkájukért a legtöbbjük lehetetlenül kevés fizetést kapott. A legrosszabbul azok jártak, akik márciusban két hét karanténba kényszerültek – írja a 24.hu. A portálnak nyilatkozó, a Szent János Kórház Covid-osztályán dolgozó ápoló alig több mint százezer forintot kapott bérként, miközben több mint kétszáz órát dolgozott

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Majd elmennek külföldre vagy bolti eladónak, aztán nézegethetünk :(
RonaGyuri
Amnézia, s akkor szembe jön az igazság!

Az ígéretekkel is úgy van a derék EMMI-sta, mint az utasításokkal

Az elmúlt napok egyik mókája Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter mókája az amnéziával, miután sorra cáfolják azon állítását, hogy „sosem volt olyan utasítás, hogy kórházi ágyakat kell kiüríteni”!
Meg kell kegyezzem, hogy persze nem zárhatjuk ki, hogy mint az egyik ÉS elítélés kapcsán (tudod: nem volt közgyűlés!!!) itt is arról van szó, hogy valami szabálytalanság során került a dokumentumokra az „utasítás”!
Most kiderült a Népszava jóvoltából, hogy a magyar egészségügynek nem ez az egyetlen amnéziás ügye.
Ahogy írja a 24.hu. a Szent János Kórház Covid-osztályán dolgozókat kettős hatás is érte:
egyfelől „Hiába várták a Szent János Kórház koronavírus-osztályának ápolói – a többször nagy csinnadrattával bejelentett - a 180 százalékos bért”,
másrészt azok, akik két hét karanténra köteleztek azt az ígéretet kapták, hogy 100 százalékos táppénz jár az önhibáján kívül kialakult helyzetért. Kiderült, hogy ez sem lett igaz! =))
RonaGyuri
@Sámannus: az egy jó kérdés, hogy hova tűntek azok a pénzek, amiket erre a célra rekviráltak??? =))
kereső
@RonaGyuri: Vettek belőle semmire sem jó, használhatatlan maszkokat, lélegeztető gépeket...etc. Jó pénzért, és jutalékért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.