Kövér László a Bayer Showban rontott neki szövetségeseinknek, a NATO-csatlakozási kérelmükre nemrég hazánktól is jóváhagyást kapó finneknek – szúrta ki a 444.hu.

Kövér László most Finnország ellen uszítja a Fidesz híveit
Fotó: Youtube/Hír TV

Kövér a műsorban arról beszélt, hogy a finnek máris bebizonyították, hogy mennyire hálátlanok, mert

azután szálltak be az úgynevezett „gyeremekvédelmi törvény” homofób részei miatt indított eljárásba, hogy Magyarország zöld utat adott a csatlakozásuknak a NATO-ba.

Az Európai Bizottság által indított eljáráshoz nemcsak a finnek csatlakoztak nemrég: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Portugália, Írország, Spanyolország, Málta, Ausztria, Svédország, Szlovénia, Finnország, most pedig Franciaország és Németország, valamint az Európai Parlament is betársult.

Kövér azzal is példálózott, hogy hazánkban anno volt népszavazás a NATO-csatlakozásról Svédországban és Finnországban elfelejtették erről is megkérdezni az embereket, hogy vajon szeretnének-e tényleg a NATO-hoz csatlakozni. 

Kövér László szerint két olyan ország kérte, illetve kéri a hozzájárulásunkat egy szövetségbe való felvételhez, aminek mi már tagjai vagyunk, ők meg még nem, akik a legminimálisabb tisztelet sem tanúsították Magyarország, a magyar nép választásokon kifejezett akarata iránt.

Forrás: 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Viceházmester! Majd egy évig szivattátok a finneket és most még van pofád ócsárolni őket?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Ezt a pápai szardarabot is magasra dobta a szennyvíz ..
ómió
@Eladott Ország: Tudom, szarfaszú, hogy te olyan bandához imádsz tartozni, amelyik téged nonstop mocskol és rágalmaz! Ilyenekkel tudod hatékonyan védelmezni a proli internacionalizmusotok "békéjét"! De - hál' Isten - nem mindenki ilyen és proli internacionalizmust se mindenki épít! Ha, pedig, bűnbandát, diktatórikus rezsimet és lopott szajrét keresel, fordulj bizalommal szemkilövető efftársadhoz, akinek a bűnbandája 2008-ra egészen az államcsődig lopta szét Magyarországot, mára meg már totál elzsibbadt a nyelve a korruptbolsi brüsszeli efftársai seggének nyalásától! Hátha a te zsibbadt nyelvedre is tud valami gyógyírt!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:00
Szerinted svédország-finnország vagy magyarország hasznosabb partner a nato számára?
ómió
@kulabombaafityiszre: Majd te biztos meghazudod nekünk!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:48
Szóval nem tudod vagy nem mered megmindani.
ómió
@kulabombaafityiszre: Mi van!? Már ennyit se vagy képes meghazudni!? Ki fognak téged tagadni az efftársaid!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.