ómió

Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
"Haladóékat" elvágni a "mellékestől"? Nagy rinya lesz még ebből!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@Aki Én: Nem tudsz többet mondani? Ne is mondjál! Az eddig mondottaid már bőségesek, hogy a bolsi miliőben elfoglalt törzshelyedet bizonyítsák. Az eddigi rombolásaitok bagatellizálása, a másikra tücsök-bogár, sőt, saját bolsi egótok ráhazudása, ergo a megszokott hazug bolsi mantra szajkózása az, amiből kiálltok! Akármilyen tévét, vagy "felnőttfilmeket" bámulgatsz is!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@Aki Én: Így sokkol téged, ha az általad hangoztatottak visszhangját hallod? Amit hallasz, azért nem a visszhang a felelős! Nem annak kell jobbulást kívánnod, hanem saját magadnak! Ez még sosem jutott eszedbe? Pedig most sem tolsz egyebet, mint az "orbánékat"! Pont, ahogy a bolsik! És te csodálkozol? Sztem csak úgy teszel!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@Aki Én: Nem az ex-komcsik száma a lényeg, önmagát a másikra hazudni igyekvő idióta bolsijózsija, hanem a tényleges, ma is aktív, "operatív" bolsik száma! Tudod: akik a ti soraitokban egy-egy kongresszuson máig is zúgva éneklik az Internacionálétokat! Meg a követőik száma! A "proletároké", akik időnként a Kossuth téren "hősiesen" törik-zúzzák a szánkókat! Az ügynöklistát akkor fogják "villantani", ha előbb ti "villantjátok" a "jó efftársaitokról" elégetett néhány vagonnyi ügynökkartont és, ha az utólag hamisítottakat megsemmisítitek! Ha meg valaki valakire haragszik, sőt utálja - de ezt neked, vérbolsinak kell ecseteljem? - az szemrebbenés nélkül ráhazudja a másikra a saját veres csellagát is! Bolsi tetü létedre ezért bolsizol te is másokat!
Simicska új üzletbe fogott
@teuton: Hogy mit "intéz", az tiszta! Ezért kérdeztem: nem lépett-e be éppen "balra forduló" kisnyilasékhoz!? Vagy onnét most inkább éppen a bolsibűz miatt menekülnek? A bolsevista-nyilas "ideológia" lenne a "vég kezdete"? Ehhez azért jobbulást kell kívánjak! A diktatúra megszűnését meg 89-90-ben "élőben" láttam! Se a tanulmányozása nem szükséges, se az, hogy a mára hazudd!
Simicska új üzletbe fogott
@Aki Én: Te viszont idióta voltál és az is maradtál! Ja, meg tetves bolsi!
Hidvéghi: míg Nyugat-Európában nő az antiszemitizmus, addig Magyarországon biztonságban élnek a zsidók
@kulabombaafityiszre: Írtam már: ha szaros volt a csizmám, akkor nálatok, bolsiföldén jártam! Még akkor is, ha az efftársiasságodat megint rám hazudnád! Agy nélkül tényleg elfelejtetted, hogy korábban még elhajtottál volna erről a szerinted "haladó, efftársi" portálról az "enyéim" közé? Most meg rám hazudod az efftársiasságodat? Elfogyott a gerinced is? Vagy csak az Internacionálé eléneklése után vagy, amikor az ilyesmi nálatok kötelező?
Meddig zuhanhat még a forint? Itt az újabb történelmi mélypont
@Aki Én: Azt se feledd ide-idézni, bolsi idiótája, hogy az kinek/minek jó, ha a forinthekkelésre az állandó kamatemelés és az állam által így kifizetett kamatok százmilliárdjai a válasz! De meg ne torpantson, ha a keresgélés közben még az államcsőd intézményével is találkozol! Hisz, végtére is, az nálatok "becsület és dicsőség" dolga volt!
Meddig zuhanhat még a forint? Itt az újabb történelmi mélypont
@kulabombaafityiszre: Szaroscsizmás? Akkor biztos bolsiföldén járhattam!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@teuton: Nem láttam, hogy a bolsi jelentését bárki vitatta volna! Azt orosz (szovjet?) eleitek magukra hazudták - mármint, hogy ők a többség (ami akkor se volt igaz) - és rajtuk is maradt! Ezen is rugóznod kell? A nácit meg 45. után de facto kiírtották, miközben a bolsevizmus meg elterjedt, mint a lepra! Mára az a náci, akire a bolsik mutánsai ráhazudják. Németországban pl. az AfD, holott semmi köze hozzá. Viszont, akik ráhazudják, azoknak annál több a bolsevizmushoz! Aki meg velem "egyet nem ért", az leginkább mást se tol, mint a bolsevik mantrát. Szóval, nem az egyet nem értés szokott ilyenkor a mérvadó lenni, hanem az "opponens" ellenvéleményének lényege: saját-e, vagy az általános bolsi kamu.
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@Nessy: A "píszí" szerint tényleg nem volt kommunizmus. A köznyelv viszont nem marxilag (leninileg?) értelmezi a definícióját, hanem aszerint, hogy a kommunisták diktatúráját nevezi annak. Abból pedig kijutott bőven! Sőt! Még a neobolsi változatából is választottunk 12 évet!
Simicska új üzletbe fogott
@Horizont: Akiket favorizált! A "szövetségesetekre", Jobbikékra! Ilyen lassú a bolsi agykerék? Netán olyan, mint a migráncs: "nincs is"?
Kiderült: tovább lesznek érvényesek a rezsiutalványok
@Sziszifusz: Te a lakossági fogyasztói árat szoktad fizetni, vagy a világpiaci árat? Pengesd ide: hol, melyik országban csökkent a lakossági gázár, mikor és mennyivel! Csak utána folytasd a süket hazudozást!
Itt a minisztérium válasza arra, miért ülhettek ott egyenruhás tábornokok is Orbán évértékelőjén
@Aki Én: Megint kilóg belőled a vérbolsi! Szerinted csak bolsi párt létezik! Leragadtál Rákosi meg Kádár nagyikáidnál, hogy a rendszerüket a másikra hazudd! Amúgy meg - hiába vöröslesz az erőlködéstől is, hogy ráhazudd - nem volt pártrendezvény! Ami ott elhangzott értékelésként, az Magyarország miniszterelnökétől (nemcsak a Fidesz miniszterelnöke) hangzott el és a magyar állampolgároknak (nemcsak fideszeseknek) szólt! Bármilyen nehéz is ezt bolsi aggyal követned, próbáld meg! Diktatúrában meg te már az Andrássy 60-ban "nyaralnál megkörmölten" és nem az agyament baromságaidat hintenéd a neten!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@Nessy: Miért lenne hihetetlen!? Ám - ahogy azt már másoknak is többször leírtam - a döntő nem az, hogy valaki 30-40, vagy akár 70-75 éve ki volt, mi volt (ha másoknak nem ártott), hanem, hogy tanult-e a múltban történtekből, és az átformálta-e a látását, vagy átpúderozva ma is ugyanazt véli jónak! Ez utóbbi az, ami a bolsit meghatározza!
Erős: Orbán szerint Karl Marxot éltetik az Európai Néppártban
Sőt! Még a szobrát is koszorúzzák! A Néppárt bolsi kaméleonjai szerint Marx a "kereszténydemokrácia atyja"!
Kiszivárgott hangfelvétel: hátbaszúrástól fél a Jobbik elnöke
A hangfelvétel "kiszivárgott", az "efftársiasság meg beszivárgott"!
Merkel: Magyarország az EU nettó haszonélvezője
@teuton: Hát,... ha egy ekkora bolsi "szaktekintély" röfögi ezt, mint te...! Na, akkor tuti aljas hazugság! A valóság mindig ennyire "megvisel"?