ómió

A háziorvosok szerint nincs elég védőfelszerelés, és ez az állam felelőssége
@polar450: A gengszterrezsim? 2008-ra államcsődöt! A jelenlegi kormány meg - ahogy az európai országok is - hitt a "felséges" WHO-nak, amikor még az azt "jósolta", hogy Európára a járvány "nem lesz hatással"! De ne terheld túl magad hülyeséggel, aljaskodással! Attól csak rosszabb lesz!
Szakértő: 10-ből 9 magyar fél évig sem húzná ki munkanélküliként
Ó, igen! Arra csak a Böszme-féle 12%-os munkanélküliségben voltak képesek, évi 2x-i gázáremelés mellett! Évekig!
A Fidesz kizárását javasolja a Néppárt 13 tagja
Igen! És forduljanak már nyiltan bolsevik irányba! Mi ez a "kriptotempó"?!
Egy ellenzéki poltikus szerint a kormány megpróbálja eltitkolni, hogy segítette az EU a magyarokat
@surdilloFUJT: Nálad, ha nem akarunk túlzásba esni, a félbit is sok az értelmi "kvalitásaid" jellemzésére, ha még annyit se vagy képes megérteni, hogy a már korábban valamire "odaadott" pénzek MÁR FELHASZNÁLÁSRA KERÜLTEK!, amiért azokat erre a "vírusvészre" - akár vissza kell fizetni, akár nem - lehetetlen felhasználni! Tavaly, ugyanis - ha ez nem lenne világos - nem úgy "kaptunk" semmiféle pénzt, hogy "üljetek rá, mert jövőre jön a járvány és arra adjuk", hanem egyéb, meghatározott célokra, ahova azok fel is lettek használva! Ha ennyit nem vagy képes vágni, akkor hagyjuk! Maradjunk valami, számodra "könnyebb műfajnál"!
Padlóra került a forint
@Eladott Ország: Ilyen intenzíven még egyetlen kormány idejében se hekkelte a forintot senki, "efftársilag", ahogy most a Gyuri gazdátok-félék teszik! A "sáskajárás" meg nálunk akkor pusztított, amikor a 2002-2010. "évad" végén már a fülünkön folyt ki az adósság (államadósság 2002. 8000 milliárd, államadósság 2010. 22000 milliárd), a fejünk felett meg még népzsebelés közepette is ott lógott az államcsőd!
Padlóra került a forint
@Sziszifusz: Már az M2 rajzfilmjei is "szegény ellenzéket" szapulják? Ne mondd! Inkább hihetőbben hazudd! És mondd csak: bolsi kormányok idején - "ESETLEG" - nem kormány-irányítás alatt volt a köztv, a közrádió, a Duna tvk? Amig Vajna meg nem vette, addig a tv2 is a bolsi mantrát fújta! Sőt! Amig Simicska el nem adta, még a Hír tv meg a Magyar Nemzet is! De akkortájt valahogy, mintha nem sírtad volna tele vele a kiberteret, ahogy jelenleg!
A háziorvosok szerint nincs elég védőfelszerelés, és ez az állam felelőssége
@silber13: Azért, mert a "nagy beszerzők" mindegyike azt mondja: ekkora mennyiségeket csak Kínából lehet beszerezni, hiszen a künnyűipari kapacitásokat a Nyugat - nyilván a profitéhsége így diktálta - szinte egy az egyben Kínába telepítette! Egyedül te fújod az ellenkezőjét! Akkor talán szerezd be magad! Ne csak "jobban tudd"!
Politikai karantént javasol Magyarországnak a luxemburgi kormány, a Néppárt dán tagjai pedig a Fidesz azonnali kizárását kérik
@Aki Én: Még mindig az aljadék komcsi fajtádnak a másikra hazudásán rugózol, bolsiék fajkreténje? Ütősebb hazugságaid még mindig nincsenek? A francia elnöknek pl. normál körülmények közt van akkora jogköre, mint, amit Orbánnak ebben a járvány-vészhelyzetben adtak! Ezt, ugye, a mocskos bolsi fajtád "észre se veszi"? Inkább rohan árulkodni a brüsszeli kriptokomcsi efftársaihoz a "diktatúra" miatt! Nehogy a járványt lassítani tudjuk! Korábban Orbán a bolsevista országrontásotok ellen emelt szót Brüsszelben, amit később Böszme efftársad is elismert bűntársai körében! Dereng? Az "elkúrtuk", meg a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" kultuszotok és a szemkilövető "demokráciátok" ellen irányult az az "árulkodás", ám akkor itt a kriptobolsi brüsszelita efftársaitok szerint még a 10%-os költségvetési hiánnyal együtt is "minden rendben" volt! Csak éppen szétlopva!
"A kormány lényegében el akarja vonni a demokratikusan választott polgármesterek jogköreit" – Megszólalt Karácsony is arról, hogy a kormány csökkentené a polgármesterek hatáskörét
@Aki Én: A "hazánkban ideiglenesen tartózkodó" és persze "bejelentett" import efftársaid többsége, bolsiék fajkreténje! A "milliárdok" meg "parkolásilag" biztos Zuglóban maradtak!
Erősödött a Fidesz a biztos pártválasztóknál, és kiderült, ki a legnépszerűbb ellenzéki politikus
@Aki Én: Egyéb és aljasabb hazugságod még nincs? Keresgélj a bolsevik hazugságlexikonotokban! Biztos találsz még ütősebbeket is!
Orbán: a java most következik
@fergeteg: Ha mocskos bolsit emlegetsz, üsd a saját vörös fejedet!
Magyarország elvesztette a kvótapert
@kereső: Arra, amiben megkérdezték a magyart, hogy kér-e a migráncsokból és, amiben több, mint 90%-uk NEM-mel válaszolt. Ha ebben is annyi lett volna az érvényességi küszöb, mint az uniós belépésről szóló népszavazáson (milyen "érdekes": az "érvényes" volt), akkor ez is érvényes lenne! Sőt! Még érvényesebb!
Megszüntetné a kormány a nemváltoztatás lehetőségét
Valaki ezt lehetővé tette? És akkor senki nem hörgött? Most meg "haladó módon" mindent bele?
MSZP: a kormány vállalja át a fizetések legalább 80 százalékát!
Az efftársak hány %-ot is "vállaltak" a fizetés- és nyugdíjlenyulásuk évadaiban?