Katonai menetoszlopokra kell számítani az ország több vármegyéjében – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel.

Katonai harcjárművek lepik el az ország több vármegyéjét  – Ezt kéri a Magyar Honvédség a lakosságtól

Fotó: KRIZSÁN CSABA / MTI

Azt írták, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái május 20-án szombaton 6 és 16 óra között katonai menetet hajtanak végre.

Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani a Hódmezővásárhely – 47. számú főút – M43 autópálya – M5 autópálya – M0 autópálya – M7 autópálya – 8. számú főút – Veszprém Északi körgyűrű – Újmajor útvonalon – ismertette a tárca.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Hangsúlyozták: a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönik.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
gyorsan el kell foglalni egy várromot ! Figyelni mikor üres...
Toller Béla
A magyar honvédég és a polgári védelem, továbbá a katasztrófákért egyszemélyben felelős balfékek - minden létező eszközzel szítják az ideges hangulatot, a "valami van" hangulatot, a békétlenség látszatát, olyan "háborús előérzetet" - a puskaporszagot orrontó, töketlen orbán parancsára. A morgópróbák havi gyakorisága, a felesleges vonulgatás ide meg oda, a nagy hírek a pénzekről, a fegyverkezésről - mind ide tartozik. Elég legyen már ! Valakinek üzenjetek hadat, vagy menjetek innen a fenébe !
Toller Béla
Mellesleg, inkább lövöldözzetek a lőtéren, az hasznosabb, mint a benzint elégetni a zsúfolt országutakon (amiket háború esetén úgy os le fogtok zárni) ! Hja, hogy ez még mindig olcsóbb, ti mindenképpen többet kerestek rajta ...ez igaz !
human
OK. türelmes leszek.
Csak megjegyzem, hogy remélem ez nem látványpékség és komolyabbra veszik a kiképzést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.