Gattyán György milliárdos vállalkozó, a Megoldás Mozgalom, a LiveJasmin internetes szexkamera-szolgáltatás és a Docler csoport alapítója A Legnagyobb Vállalkozás Kft. nevű cégén keresztül idén februárban megszerezte a frisshirek.hu hírportált.

Gattyán Györgyék elárulták, mi a hatalmas üzlet a frisshirek.hu ellenzéki portál megszerzésében

Big Biznis here! Forrás: Inforádió

A portált tavaly indította el Föőr Gábor, a Genesis Médiacsoport tulajdonosa, akit az ellenzéki előválasztáson Márki-Zay Péter támogatott.

Kedden online értekezletet tartottak a lap munkatársainak, ahol Föőr Gábor közölte velük, hogy megválik tőlük, mert az eddigi szerkesztőség június 24-től beszünteti a tartalomgyártást.

Nemes Tamás, Gattyán György sajtókapcsolati munkatársa, a Docler cégcsoport kommunikációs és csr vezetője a Media1 kérdésére azt írta, hogy a frisshirek.hu portál nem szűnik meg a tulajdonosváltással.

A jelenleg ott dolgozó kollégákat nem az új tulajdonos mentette fel a munkavégzés alól, a munkatársak nem is a Legnagyobb Vállalkozás Kft. alkalmazottjai. A korábbi tulajdonos garanciát vállalt arra, hogy az összes munkatárs bérét rendezni fogja. A Docler cégcsoport üzleti döntés alapján vásárolta meg a domént.

A felvásárlást Nemes azzal magyarázta, hogy a Google Trends szerint a „friss hírek” az egyik legnépszerűbb magyar keresési kifejezés.

„Az új tulajdonos jelenleg azt vizsgálja, hogy ebből a népszerű doménből, és a már működő oldalból milyen még népszerűbb platformot, portált tud létrehozni. A frisshirek.hu reményeink szerint egy megreformált, új oldal lesz, ami alkalmas arra, hogy az olvasók, a látogatók minél szélesebb köréhez eljusson és üzletileg is sikeresebb legyen. A következő hónapokban ez a munka vár az új tulajdonosra” – írta Nemes Tamás.

Forrás: Media1
Fotó: Inforádió

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gattyán, miután teljesítette Orbán kérését és pártot alapított, hogy gyengítse a baloldalt, felszívódott.
Néro2
„friss hírek” az egyik legnépszerűbb magyar keresési kifejezés.
Hát a várbeli desznyó keresés népszerűbb lesz
Le is 'védetem'.
Manhattan
Gattyán, miután teljesítette Orbán kérését és pártot alapított, hogy gyengítse a baloldalt, felszívódott.
jáger laszló
A gatyám leszakad,vagy nem!!
majd +látjuk...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
@KisTehen: Csak ti hazudtok , és nektek hazudnak , nektek van egyedüliként propaganda miniszteretek Európában !
izéke
Ma bármelyik magyar médiaterméknek a kormánypárti hirdetések és felszopócikkek megjelenítése a legjövedelmezőbb üzlet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.