Karácsony Gergely szerint Orbán Viktor olyan, mint egy nárcisztikus erőszaktevő.

Karácsony Gergely az Index podcastjának adott interjút, amelyben Rónai Egon kérdezte a kormánnyal kapcsolatos konfliktusokról.

Karácsony arra, hogy többszáz millió forintnyi összeget kapott a kampányszervezete, miután bejelentette a visszavonulását, és a pénz nagy része az visszakereshetőséget lehetetlenné tévő adományládákba érkezett, azt mondta:

Magyarországon kevesen vannak, akik névvel, címmel vállalják, hogy anyagilag támogatják az ellenzéket.

Karácsony Gergely szerint jogilag rendben van a 99 Mozgalom és kampányának finanszírozása, nem tudja, kik támogatták.

Azt mondta,

az euróbefizetések is magyar emberektől érkezhettek, de ezt nem tudhatja, mert egyetlen támogatójáról tud csak, Bojár Gáborról.

Orbán Viktor mint egy „nárcisztikus erőszaktevő, meg van azon sértődve, hogy az ellenzék még egyáltalán létezik” – Karácsony Gergely keményen nekiment a kormányfőnek

Karácsony Gergely a Fidesz egyik ÜZENJÜK BRÜSSZELNEK: TISZTELETET A MAGYAROKNAK! szövegű, Orbán Viktort ábrázoló budai kampányplakátja előtt, amelyen ÜZENJÜK VIKTORNAK! felirattal ragasztotta át a szövetség aktivistáival a felirat első részét, valamint a KDNP és a Fidesz logóját az Együtt-PM logójával takarta el 2014. május 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Fidesz kampánystratégiája kapcsán elmondta,

mindig van egy lépésenként előre kitervelt ügy, ezt húzzák, mint a rétestésztát, az összes nyilvános szereplésemnél valaki megjelenik, és valamilyen formában a fejemre olvassa, aztán vége van a választásnak, és az egész elhal

Kijelentette, kamu ügyek alapján embereknél házkutatásokat tartottak.

Bármit csinálok, az generál ellenem egy karaktergyilkos kampányt, amely szerint vagy a Gyurcsány bábuja, vagy háborúpárti vagyok, illetve a dollárbaloldalt erősítem. Ezeknek a közös elemük, hogy semmi köze ahhoz, mit csinálok főpolgármesterként.

Karácsony Gergely kitért arra is, a miniszterelnök-jelölti előválasztási kampány a DK-nak fájhatott a legjobban, mivel ők voltak a legfőbb riválisai. Ugyanakkor szerinte Orbán Viktor tizenhárom éve teljhatalomban van, és mint egy

narcisztikus erőszaktevő, meg van azon sértődve, hogy az ellenzék még egyáltalán létezik

Forrás: Index, 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: a hozzád hasonló idiótáknál akkor is "lubickolni" fog mikor kiderült,hogy szétlopta és csödbe vitte az országot!
tehát amit te mondasz az netto baromság!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: a hozzád hasonló idiótáknál akkor is "lubickolni" fog mikor kiderült,hogy szétlopta és csödbe vitte az országot!
tehát amit te mondasz az netto baromság!:)
Nessy
@Philip Marlowe: Ha már az infláció letörése nem megy, akkor a hívei bizalma is maradjon töretlen!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 09:36 ♂ Kedves illiberális fideszes aggyatlan a dagadt cigány seggét a meleg szarig nyaló birka! A „100 Leggazdagabb 2023” listáját továbbra is Orbán Viktor Mészáros Lőrinc vezeti. A közvagyonból kilopott vagyonelemek nem Magyarországnak, hanem Orbán Viktornak Mészáros Lőrincnek termelnek. Orbán Viktor a strómanja nevén a leggazdagabb magyar, megelőzve az MLSZ-vezér oligarchát, Csányi Sándort, aki gondosan ügyel arra, hogy ne legyen gazdagabb Orbánnál. Orbán Mészáros Lőrinc vagyona jelenleg 660 milliárd forint, 40 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt. Orbán Mészáros nevén egy év alatt 180 milliárd forinttal gazdagodott.
nepszava.us/orban-viktor-180-milliardot-keresett-egy-ev-alatt/
Nessy
@sgl: A fidesz remekül tudta ellenzékben a jogait. Vissza is élt velük! Ezt hatalomban elkerülendő, mindent elvett! Nincs népszavazás, minden javaslatot ab start lesöpörnek a bizottságai, stb. Csinált magának a kormány egy sokszor módosítható választási törvényt, ahol a szavazatok 49-50% - kétharmad, a félmillió ellenőrizetlen levészavazattal megtámogatva! Van ötleted, törvényesen mit lehet tenni tisztességtelen törvények ellen?
Eladott Ország
Orbán egy végtelenül szánalmas, beteg ember tele fóbiával. Viszont van egy hatalmas mákja. A magyar nép még szánalmasabb és még betegebb. Valójában az átlag felnéz erre a szerencsétlen foshalmazra és szeretne olyan erős lenni, mert azt hiszi, hogy Orbán szinte már olyan kemény, mint a szar! Orbán mindig azzal vádol másokat, amit ő csinál vagy rá jellemző, és rendkívül gátlástalan. Éppen most erőszakolta meg a társadalmat, a Varga Mihály csomaggal, avagy a státusztörvénnyel!
Edebácsi
Orbán nem azon van megsértve, hogy az ellenzék létezik, - az úgy kell neki, mint a falat kenyér ,- (máskülönben ki ellen harcolna?).
Azon van megsértve, hogy nem ő vezeti! (Bár irányítani azért irányítja!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.