Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, sírva fakadt, majd feladta a mérkőzést Csang Suaj kínai teniszező a WTA Budapest Grand Prix első fordulójában.

Mindenkit átvert a kínai média? Van egy kis probléma a neten terjedő videóval, amin a magyar teniszező eltörli a nyomot
Fotó: Twitter

A húszéves magyar Toth Kiara Amarissa a második helyen kiemelt kínai Csang Csuajjal játszott a Hungarian Open Budapest Grand Prix tornán.

Az első szettben 5:5-nél, 15-15-ös állásnál egy vitatott labdát a bíró – a vonalbíróra hallgatva – Tothnak adott meg. Csang azt kérte, hogy a meccs supervisora is vizsgálja meg a helyzetet, de nem érkezett meg. Mindeközben úgy tűnt, mintha Tóth kuncogna, a videókon pedig úgy látszik, mintha annak ellenére, hogy még nem jött meg a supervisor, és Csang is többször, hangosan kérte, hogy ne tegye, Tóth letörölte a kérdéses nyomot – írja a Telex.hu.

A kínai teniszező ezek után elsírta magát, és feladta a meccset.

A Telex azt írja: a supervisor akkor se tehetett volna semmit, ha akart volna. A meccsen a székbíróé az utolsó szó, kivéve akkor, ha a pontot kapó játékos úgy látja, hogy a labda nem is ment ki, és jelzi, hogy a pont szerinte ellenfelének jár. Ezt gyakran azzal jelzik, hogy eltörlik a kérdéses nyomot.

Siklós Erik, a torna kommunikációs vezetője a Telexnek azt is elmondta, hogy a neten terjedő felvételekkel van egy nagy probléma:

az esemény nem egészen úgy zajlott, mint ahogy azokon látszik.

A videofelvételeket ugyanis úgy tűnhet, mintha a magyar teniszező azonnal letörölné a nyomot, ezzel szemben a valóság az, hogy Csang panasza és a törlés között lement egy labdamenet, amit Csang megnyert, övé volt a pont.

Az alábbi, hosszabb felvételen látszik, hogy a valóságban hogy történt az eset.

Mint kiderült, a rövidebb részletet a kínaiak kezdték megosztani, ami igencsak sokat rontott Tóth és a magyar torna nemzetközi megítélésén is.

Forrás: Telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Maccska: a kínai elvtársaid hamisítottak. Tudod akiknek orbángeci nyalja a seggét és kiárusítja az Országot. Orbán meg az akinek te nyalod a seggét, de ezt úgy is tudod.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Olyanok mint a HÖR tövö a szurkolók dalával.
Hogy is mondták a Tanúban?
Egy brancs maguk...
Egy alja hazug brancs.
Maxipocak
@Maccska: a kínai elvtársaid hamisítottak. Tudod akiknek orbángeci nyalja a seggét és kiárusítja az Országot. Orbán meg az akinek te nyalod a seggét, de ezt úgy is tudod.
Borsó
player.hu/sport-3/toth-amarissa-kiara-szegyene

Senkit nem vertek át, ez a luvnya tényleg azt tette, amit gondolnak róla
Sakk Matt
@Maccska: "magyarellenes" :D
Bazmeg, nézd már meg a Toth leányt! Ugyanolyan vágott szemű, mint az ellenfele : P
jancsipapa
@Sakk Matt: Magyar színekben versenyez . Nem úgy ,mint te,meg a hozzád hasoló többi fröcsögő...
Yoda69
Most ki tanult kitol? A fideSS propagdistai a kinaiaktol vagy forditva? Mindketto mocskosul torzitja a tenyeket, es hazudik a publikumnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.