Borsó

Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen
Nem szabad megállni. Önvédelemből padlógázzal el kell hagyni a helyszínt, mintha veszett kutyák elől menekülnél. Aztán ha már biztonságban vagy, akkor hívd a rendőrséget, és csak velük együtt szabad visszamenni.
Hihetetlen, milyen brutális módon végezte ki a kutyáját egy zalai férfi
A büntetés kiszabásakor vegyék figyelembe, mit érzett a kutya, amikor rájött, nem tud kiúszni a rákötözött súly miatt. A pillanat, amikor felismerte, nincs kiút, meg fog halni. És hogy a tulajdon gazdája tette ezt vele.
Harmincháromszor szúrta meg az apját egy késsel egy tornyospálcai férfi – korábban barátnőjét ölte meg kegyetlenül
Tehát miután bebizonyosodott, hogy semmit nem ér a gyógykezelés, most újra erre herdálják a pénzt, és megint kiengedik őt, hadd gyilkolhason harmadszorra is?
"Büszke vagyok a fiamra" – Schobert Norbi 13 éves fia komoly döntést hozott – fotó
“Engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsa senki!”
Lehet utálni, de minek? Mire megy vele az ember? Nem az én zsebemből veszi ki a pénzt, nem az én megkárosításom árán lett gazdag. Az meg, aki bárki kiskorú gyerekére rosszat mond, az nagyon-nagyon szomorú sorsú, megkeseredett, lelkibeteg ember, percig sem érdemes törődni az olyannal.
Tragédia – medencébe fulladt az olimpikon 19 hónapos kislánya
@görbetükör: Ezzel a kirohanással mit akartál elérni? Máskor gondolkozz, hogy milyen hatást szeretnék kiváltani, mert jelenleg semmit nem értél el. A véleményem ugyanaz a szülőkről, a jelződdel magadat minősítetted nem engem... klasszikusan alacsony a vitakultúrád. Normálisan, érvekkel akarj meggyőzni valakit arról, hogy mit lát rosszul. Sőt, csak mert nem értesz egyet valakivel, még nem biztos, hogy bármelyikőtök téved. Nem értem, miért kell azonnal alantas stílusban kommunikálni.
Tragédia – medencébe fulladt az olimpikon 19 hónapos kislánya
Semmi gond, máris úton az utánpótlás. A következő kicsire majd vagy vigyázzanak jobban, vagy gyorsan essen teherbe megint az asszony.
A kövér kutyák ugyanúgy viselkednek, mint az elhízott emberek
Nekem inkább szimpla tohonyaságnak tűnik, hogy nem akartak energiát fektetni még a kajakeresésbe sem, és nem depressziónak. Manapság már a kutya is depresszió miatt elhízott? Ócska kifogás.
Agresszív varjak támadták meg Budapest közepén a dzsesszénekesnőt
@Dr plágium: Pontosan. Múltkor a szemem láttára kergetett meg egy vadkacsa egy varjút, pedig szerencsétlen csak inni akart a patakból, viszont a kacsa körül ott voltak a fiókái. Minden állat védi a kicsinyeit mindenkitől.
Agresszív varjak támadták meg Budapest közepén a dzsesszénekesnőt
A varjak mindig figyelnek egymásra. A hessegetést a társuk megtámadásának vették, ezért a segítségére siettek. Nem kell ornitológusnak lenni, hogy tudd: ezekkel a madarakkal jobb nem ba.. szórakozni.
Több évre börtönbe kerülhet Tomcat
Tehát a drogos tolvajt kellene sajnálni, amiért pofánverték? Komolyan?
Négy villanyszerelőt is elrabolhattak Mosonmagyaróvár környékén
Már az első eset után foyamatosan figyeltetni kellett volna azt a ganét. Persze pénzzel mindent el lehet simítani, a jelek szerint 3 gyilkosságot is, csak a negyediktől kezdve vonnak felelősségre.
Így próbál haladni az ország legrosszabb útján a távolsági busz – videó
Döntsétek már el, hogy mit akartok. Egyszer azért ríttok, hogy nincs elég orvos. Akkor beállítják a buszt, ami kirázza a vesekövet, nem kell műtét, akkor meg egyenletes útért sírtok. Hát az emberek mindenben csak a rosszat tudják meglátni!?

:D :D :D
Így erőszakolt meg – Woody Allen lánya részletesen mesélt apja állítólagos rémtettéről
Figyelembe véve, hogy a másik nevelt lányára is rámászott, feleségül is vette... simán elhiszem. Beteg vén ganyé.
Havas Henrik egy vádat állítólag elismert – vibrátort küldött Molnár Anikónak, viccből
@quadrocopter: Próbálj meg érvekkel meggyőzni, ha véleményed van. Az ilyen megnyilvánulással még felbosszantani sem tudsz, nem még a saját álláspontod helyességéről elgondolkodtatni.
Havas Henrik egy vádat állítólag elismert – vibrátort küldött Molnár Anikónak, viccből
@vadnarancs: Pont az a poén, pont azt nem értitek, hogy amennyiben támogatjátok az ilyen viselkedést, “ez a nő megérdemli, mert” akkor onnan nagyon vékony hajszál, hogy “megérdemli, mert nő”. Értitek ezt?
Havas Henrik egy vádat állítólag elismert – vibrátort küldött Molnár Anikónak, viccből
Csúnya lenne azt mondani, hogy azoknak, akik itt poénkodnak, az édesanyjuknak karácsonyra csak vibrátort kívánok ajándékba idegen férfiaktól; lássuk akkor is jó poénnak tartanátok-e.
Havas Henrik Liptai Claudiát tolja maga elé a zaklatási vádakkal szemben
Liptai szava -aki válogatás nélkül fekszik le minden nős férfival- biztosan sokat nyom a latban. Őt persze nem lehet zaklatni, neki mindenki közeledése kívánatos. Egyszer maga nyilatkozta, hogy Havassal “működik köztük a kémia”.
Halott csecsemőt találtak Nyíregyházán
Pedig Nyíregyházán is van Benjámin-inkubátor, névtelenül ott lehet hagyni a babát, biztonságban, sosem keresnék a szüleit. Gondolom inkább a klasszikus eset történt itt is, a csecsemő folyamatos sírása és a kialvatlanság miatt elborult valamelyik szülő agya, felkapta a gyereket, megütni nem akarta, de tehetetlen dühében jól megrázta. A gyerek meg elhallgatott, örökre, mert olyan pici korban a rázás nagyobb életveszély nekik, mint akár egy paskolás. Sok félkegyelmű persze sem ezt nem tudja, sem azt, hogy egy gyerek nem rózsaszín cukiság, hanem rengeteg munka. Bárhogy is, keményen bűnhődjön meg, aki ezt tette.
Mentőt hívtak Kerényi Miklós Gáborhoz
Furcsa, mikor fiúcskákat kényszerített mindenfélére, az nem viselte meg a harmatos kis lelkét, sem akkor, sem utólag a bűntudat miatt... semmi. De így hogy kiderült minden, most rosszul van.
Tévéműsorban jelentkezett két újabb nő, akik azt állítják, Marton László őket is zaklatta
@SystemError: “Bepróbálkozás, molesztálás" addig nem bűncselekmény, amíg a "nem" szó el nem hangzik és folytatja..”

De már elnézést... ha a lányod orra elé lógatnak egy péniszt és felszólítják, hogy vegye a szájába, mindezt csak úgy utazás közben, kéretlenül, az szerintem erősen elítélendő.
Tévéműsorban jelentkezett két újabb nő, akik azt állítják, Marton László őket is zaklatta
Nagyon helyes, lányok, mondjátok el mindannyian, ha kényszerítettek titeket. NEM a ti szégyenetek. És ha azt akarjátok, hogy a lányaitok nagyobb biztonságban nőjenek fel, akkor most van itt az ideje beszélni, tenni, összefogni. Majd megtanulja szép lassan ez a kis ország is, hogy nem az áldozatot hibáztatjuk a tettes helyett.
Mocskos üzenettel zaklatják Sárosdi Lillát – így védi meg a férje
@szaboria1: Nem, nem és nem. Azért, mert valaki színész, modell, vagy sportoló, még nem jelenti azt, hogy mindenki szabad prédája. Ezt kellene megérteni végre, hogy nincs joga senkinek megalázni és szexre kényszeríteni egy embert semmiféle kifogás mögé bújva sem. Megérdemli, ha a színpadon pucérkodik, tényleg? Akkor megérdemli, mert szőkére festette a haját. a vallása miatt, a származása miatt, a nagy melle miatt... nagyon messzire visz, ha okot találunk rá, miért is “érdemli” meg egy nő az erőszakoskodást.
Veszített a rákkal szemben: elhunyt az egykori tűzoltósági szóvivő
De gyűlölöm ezt a kifejezést. Senki nem “nyer, vagy veszít” a rákkal szemben. Meg tudják őt gyógyítani az orvosok, vagy nem, időben felfedezték a betegségét, vagy nem, tudott fizetni a sürgős ellátásért, vagy nem, ennyin múlik. Nincs nyertes, vagy vesztes, micsoda tiszteletlen, kegyeletsértő jelző ez?