Újra belendültek a fideszes politikusok, és elkezdték osztogatni az iskolai laptopokat. Hátsó szándék állhat a jótékonykodás mögött.

Az iskolai laptopok osztogatásával "flexelnek" a fideszes politikusok a választások előtt – "Valaki nagyon jól jár a “gonosz Brüsszel” pénzén"

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Vagy az van, hogy a tavaly vesztes zuglói fideszes képviselőjelölt titokban a Mikulás egyik manójaként dolgozik, vagy az egész iskolai laptop akciót arra találták ki, hogy az állampárt helyi emberei ezzel flexeljenek a választások előtt. Na meg arra, hogy valaki nagyon jól járjon a “gonosz Brüsszel” pénzén. Azzal ugyanis elfelejtenek dicsekedni a fideszes politikusok, hogy a gépeket az EU-s ún. helyreállítási alap terhére vették. Aminek forrásait persze még nem fizették ki, mivel az unió élt a gyanúval, hogy esetleg ellopják az egészet…

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Borbély önkormányzati képviselő úr (közepén) régóta fényezi magát a kerület oktatási intézményeiben. A nagy kérdés, hogy Házlinger György tankerületi igazgató (balra) és Lázár Tibor, a Szent István Gimnázium intézményvezetője (jobbra) hogyan asszisztálhatnak ehhez?! Az elmúlt napokban önöktől kapott adatok alapján úgy tűnik, a nagy csinnadrattával kiosztott számítógépek rendkívül gyenge műszaki tartalommal érkeznek, meglehetősen drágán. Hamarosan bemutatom, mire annyira büszke pártunk és kormányunk, pedig inkább szégyenkeznie kellene

- tette hozzá az ellenzéki politikus.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És akkor a fidesz miért nem Brüsszelt éljenzi? (költői)
Tőlük kapjuk, nem?
Hogy ezek tényleg semmit nem tudnak becsületesen, önzetlenül tenni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
És akkor a fidesz miért nem Brüsszelt éljenzi? (költői)
Tőlük kapjuk, nem?
Hogy ezek tényleg semmit nem tudnak becsületesen, önzetlenül tenni...
Nyírfa
A laptopokon keresztül fogja tanítani a nemzetet személyesen ,maga Orbán Viktor, hiszen mindenhez is ért, tanárt pedig már lasszóval sem fognak.
csak úgy....
kódis országban divat az alamizsna, ugye te krumplis @KisTehen: !?
Nyírfa
@csak úgy...: 10.47

Sunyiéknál pedig a megvesztegetés.
szegfue
A helyreállitási alapot a Covid miatti válság után a gazdaság ujrainditásához adták. Na most ebből vették el a laptopokra a pénzt. A másik pedig, hogy általában az ember a saját pénzéből "jótékonykodik", nem pedig valami "közösből". És akkor még nem beszéltem a laptopok "beszállitójáról"!
Egyébként meg nem kellene venni ilyen "drága" ajándékot a diákoknak, hanem inkább azt kellene biztositani, hogy pl. tudjanak venni egy tonert az iskola fénymásolójába, vagy irodai papirt, stb-t.
Csak Norisz és senki más
Meddig voltak ezek raktárban? Táblagépek 8 éve?!
verőce21
@KisTehen: 10:55) Ez a hülye nem dk-s, ezzel nem sérted meg...! - hanem a "józan ész", de leginkább a DS támogatója , illetve aki azokat képviseli Mo.-on.
Már amennyire Márki-Zay a józan észt képviseli...! :)
balos
@verőce21: Nógrád-verőcén is működik a nyilas maffiúk bandája!
Péter2
@Aki Én: Az unió pénzén vették jó drágán szar gépeket, ami az ár felét sem éri , megnéztek egy ilyen gépet a boltba, menyibe kerül még felébe sem ! Megint megvolt a propaganda és a nemzethy lopás !
Aki Én
@verőce21: @Maccska: @KisTehen: Volt már bármi, amit első hallásra megértettetek?
Mondjuk nem hiszem. Én belőletek azt sem nézem ki, hogy csak pénzért vagytok ennyire végtelenül ostobák.
csak úgy....
@KisTehen: @verőce21: @Maccska: = 0rbán elbutult,agyatlan különítményesei! :)
simmering73
@KisTehen: Megkergültél az anyád picsáját? Szedd már össze magadat, ne szard tele a topicot az agyatlanságaiddal.
verőce21
@csak úgy...: @Aki Én: MZP két elhülyült elmebetege...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.