szegfue

300 ezer tétel gyermekpornó volt a magyar nagykövet laptopján
@Yoda69: Igen. Amikor kinevezték perui nagykövetnek, akkor csináltak vele egy interjut és ő maga mondta el. Én ugyan ateista vagyok, de ha egy hivő szülő itt tanittatja a gyerekét, akkor elvárhatja, hogy valóban a kereszténységnek megfelelő neveltetést, kulturát sajátitsa el. Az meg tényleg elszomoritó, hogy egy ilyen intézménynek ennyire rossz hire van. Azért az is érdekes, hogy eddig valahogy nem ütközött ki rajta ez a "betegség" -- 45 év körüli. Az is lehet, hogy mondjuk 25-30 év alatt is már tudta magáról, csak óvatos lehetett. De mostanra már biztonságban érezhette magát, hiszen Los Angeles után került Peruba méghozzá ugy, hogy akkor nyitották ujra meg a nagykövetséget 11 év (!!!) után... tehát a költségvetés ujra kinyitotta a pénztárcáját az ő kedvéért. Itt avatott Kövér egy 1956-os emlékmüvet is, mert hát Limában minden ember tudja, hogy hol van M.o. és mi volt 1956-ban?!:)))) Szóval nagyon benne lehetett a pikszisben és elbizta magát... a kis rohadék.
300 ezer tétel gyermekpornó volt a magyar nagykövet laptopján
@Horizont: Nem tudom mit gondoljak, de a cikk szerint "csak" egy gyermekpornográf tartalmakat terjesztő hálózat felgöngyölitésekor került képbe. Bár nyilvánvalóan van benne pedofil hajlam, különben nem lett volna benne egy ilyen mocskos dologban... Szóval elég "gáz" a pasi, hogy nagykövetként, de mondhatnám, hogy férfiként is igy lealjasult... ehhez nem lehet kulturált szavakat találni. És aki/akik meg agyonhallgatják az ügyet, azok is a szememben "büntársak".
300 ezer tétel gyermekpornó volt a magyar nagykövet laptopján
@Horizont: Ahogy mondod! Semmit sem hallani róla... sőt nem találtam önéletrajzot sem! Csak annyi tudható, hogy a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban érettségizett, majd jogász lett. Los Angelesben, amikor "leköszönt", a búcsúztatóján mintha az a hölgy a felesége lett volna, mert csak ő állt mellette... remélem, hogy nincs gyerekük...
Megölte kisfiait az apa: újabb szörnyű részletek derültek ki a tatabányai családirtásról
@Horizont: Nekem is elég "zürős" volt az életem, amikor a gyerekeim kicsik voltak... de az egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy én elrohanok, őket meg otthagyjam. "Roham hátizsákunk" volt, amiben mindent belekészitettünk és ha ugy adódott pillanatok alatt felöltöztünk, felkaptuk a hátizsákot és pucoltunk... EGYÜTT. Egyszerüen akkor, de még most sem tudom elképzelni, hogy "hátrahagyjam" a gyerekeimet. Nem itélem el az anyát, mert igazán nem tudom a szituációt, de...
Megölte kisfiait az apa: újabb szörnyű részletek derültek ki a tatabányai családirtásról
@luiz: Igazad lehet... de azért azok is rohadjanak meg, akik legalább az ilyen cikkekhez hagyják, hogy "automatikusan" kommenteljenek! Hiszen a gép csak azt csinálja, amire "megtanitják"!!!
Nem vicc: újjáalakul a Munkásőrség
@rokker33: Nyilván én tul naiv vagyok, mert nekem tényleg fogalmam sincs, hogy "kiket fognak szolgálni"? Azt el sem tudom képzelni, hogy a régi párttagok most készséggel támogatnák a Fideszt! És komolyan érdekelne, hogy mi a civil szervezet alapitó iratában megjelölt cél, meg mégis melyik pártnak lesz az "ökle"?
Nem vicc: újjáalakul a Munkásőrség
Annak idején ugye a "kommunista hatalom iránt elkötelezett párttagok voltak" és a szocialista hatalmi rendet támogatták. Ma mi lehet a cél? És mégis milyen pénzből kivánnak gazdálkodni, vagyis honnan remélnek bevételt?
Átalakíthatják az iparűzési adót, az önkormányzatok bevételtől eshetnek el
Ez egész egyszerüen görénység!!! Én inkább fizetem a településünknek az iparüzési adót, mert abból legalább tudnak gazdálkodni. Miért nem lehet mondjuk a társasági adóból leirni pl. az értékcsökkenés 5-szörösét?! Ez is a tipikus esete annak, hogy máséval verik a csalánt! Ezen felül pedig tovább "szoritják" az ellenzéki önkormányzatok nyaka körül a hurkot, mert a fideszes vezetésnek ezentul is meglesz mindene. Szarháziak!!!
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Ronin2: Pontosan tudom, hogy értetted! Az is világos, hogy ez a számitási módszer egyetlen nyugdijasnak sem jó, mondhatnám igazságtalan, viszont a parlamenti képviselők ezt a törvényt szavazták meg, akiket viszont mi "biztunk" meg a képviseletünkkel... hát igy jártunk ezzel is:(
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Ronin2: Bár nem vagyok "hozzáértő", de válaszolok. Csupán azért a nettó alapján számolják, mert igy szól a törvény és hát ez minden kérdésedre is a válasz.
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Shikari: Tán elfelejtetted, hogy nevetős smile-t tettél vagy 10-15-öt? Szerinted mire kellett volna gondolnom, hogy "kikéred" Magadnak?! Valóban nem arról szól a cikk, hogy @Shikari, vagy én mennyit tesz a közösbe, ugyhogy tartsd meg Magadnak a titkodat! A véleményem nem változott az egészről, ugyhogy nem ismétlem meg.:(
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Shikari: Különösebben nem érdekel, csupán egy "költői óhaj" volt, ami azért vetődött fel bennem, mert olyan "vagányul" kijelentetted: amennyit beteszünk a közösbe, annyi lesz a nyugdijunk. Mivel még csak utalást sem teszel arra, hogy "igen, rendesen fizetem", vagy valami hasonlót, hanem elütöd viccesen, igy kénytelen vagyok azt gondolni, hogy mást mondasz, mit amit cselekszel... bár O.V. is ezt teszi.:)
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Nessy: tegnap 21:04 Igazad van... valami ilyesmik jártak az én fejemben is, de Te pontosabban irtad le.
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Shikari: tegnap 20:27 Tulajdonképpen "semmi bajom"... Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem élem meg a Te nyugdijas korodat... kiváncsi lennék Te mennyit "tettél bele a közösbe" és mennyire leszel majd elégedett a nyugdijaddal. Mondhatsz mindent, de a mai vállalkozók nem arról "hiresek", hogy sok járulékot és adót fizetnek, inkább igyekeznek egy kicsit "sumákolni"... és ha Te valóban vállalkozó vagy, akkor Te sem lehetsz különb.És akkor az esetleges munkavállalóidról nem is beszéltem, hogy mennyi megy "feketén" a zsebükbe a minimálbéres bejelentés mellett... gyakorlatilag nem a munkavállalótól függ, hogy Te miattuk mennyit teszel a közösbe. Hidd el tudom miről beszélek... vagyis egyáltalán nem fekete-fehér az, hogy amennyit járulékoltam és annak arányában kapjam a nyugdijat.:(
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
@Shikari: Csak ugy... szerinted mennyit "tett a közösbe" pl. Harrach?! 1972-ben végzett a hittudományin, utána "lelkipászori kisegitő munkatárs" volt, majd a "világi ügyek referense" 1990-1998-ig, innentől meg már felfelő ivelő politikai pályán volt. Most kap 235 eFt-os nyugdijat.
Én 14 éves koromtól a nyári szünetekben 3 müszakban, 12 órázva fizikai munkát végeztem, majd érettségi után végigdolgoztam az egész életemet... sohasem voltam munkanélküli még 24 órára sem, nem "sumákoltam" az adók befizetésével és mégis csak kb. fele a nyugdijam. Tudod mindenkiből nem lehet "nagyember", a társadalomnak szüksége van "kicsikre" is, akik valóban dolgoznak és nekik is meg kellene tudni élniük a nyugdijukból. Szándékosan nem a milliós nyugdiju embert hasonlitottam magamhoz, csak egy átlagos "papot", aki valóban többet tett be a közösbe?!
Pintér Sándor már ki is tüntette a röszkei határsértést megfékező biztonsági őröket
@DURBINOS: Huzta a "strigulákat"...1 elkapva, 2 menekül, most meg 5 menekül, 1 elkapva... igy jött ki, hogy 4 embert elfogtak a többi 30 meg elmenekült:)
Hála a gyűlöletpropagandának: megint terjed az antiszemitizmus
@teuton: jan. 27. 2:36 Bocs., de én pont a "szexre" gondoltam... hogy az ilyeneket miért nem tudta legyőzni a fogamzásgátló?!:))
Pintér bejelentette: sikeresen megakadályozták a hajnali áttörési kísérletet
"...senki nem tud Magyarország területére észrevétlenül átjutni.." Azért ez egy kicsit elhamarkodott kijelentés volt! Az tudjátok, hogy az első és második "alaguton" hányan jöttek át?! Kötve hiszem, mert azt sem tudjátok mióta is van az az alagut... ezt is későn vették észre... Erről már nem is hallani semmit sem, de legalább a "hajnali áttörési kisérlet megakadályozásáról" sokáig éss okat lehet "regélni". Nevetséges...
Gyöngyöspata: az államtitkár elismeri, hogy történt szegregáció, de fizetni nem hajlandóak
Arra a bizonyos "Hidprogramra" gondolnak, ahol a jelentkezők nemcsak hogy nem kapták meg az 5-15 eFt-os támogatást, hanem nevükre 500 eFt körüli költségtéritést is elszámolt Farkas Flórián?
Sőt a mai napig nem tud elszámolni az 1,5 milliárddal!!!
Tudjátok ezzel csak az a baj, ha egy birósági végzésre nem fizetnek, akkor majd pont ennek a "megváltására" felajánlott lehetőségeket fogják betartani?! Ezt sem hiszem el!
Horror! Halterror a Vértesben!
@Jozefina: Kösz.., hogy helyettem elolvastad és rájöttél! Biztos a sok olvasnivaló miatt csak most jutott el a 2010-es évig:)))
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
@Giovanni Alba: tegnap 22:50 Jót derültem, mert ezt rendesen "benéztem"!! A nickneved pontosan olyan "különleges", mint Sal Amander és mivel tőle kérdeztem, azt hittem ő válaszolt:)) Az azért egy kicsit furcsa volt igy visszagondolva, hogy ugy irtad "szerintem" és valahogy nem voltál olyan "kategórikus". De most már világos! Bár a véleményem nem változott meg.
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
@Giovanni Alba: 13:37 Nyilván igazad van, Te értesz hozzá. Bennem -- vélhetően rosszul -- mégiscsak "a lehető legenyhébb ítélet kiszabásáért küzd" u.az, mint a "tényleges bűncselekmény elmismásolása"... Az utolsó mondatoddal egyetértek. Mindenképpen köszönöm az információt.
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
@Sal Amander: Komolyan kérdezem: ha egy ügyvéd gyilkost, vagy pedofilt véd, az Szerinted "etikus"? Bár nem értek hozzá, de ha én ügyvéd lennék nehezen tudnám elviselni... pl. az illető megosztja velem a valóságot, hogy minél jobban tudjam képviselni, közben valahol a lelkemben elitélem és mégis a biróság előtt védenem kell.
Véleményem szerint a büdös életben nem lehet "összehozni" az ügyvédek, de akár az orvosok körében sem olyan etikai bizottságot, ahol a tagok feddhetetlenek...
A kormány inkább természetben szeretné kompenzálni a gyöngyöspatai gyerekeket
@Pegero: jan. 17. 20:27 Ez igaz... akkor ugy mondom, hogy az "érdeklődésed" elég otrombára sikeredett! Azt meg végképpen nem hiszem el, hogy Te ezt nem érezted/érzed. Nem emlékszem olyan esetre, hogy @Nessy valaha is akár csak egy kétértelmü megjegyzést tett volna Rád, ugyhogy kérlek, Te se tedd.
Feljelentették Orbán Viktor
@1magyar: Akikről beszélek, ők az egyik müszakban 2-től 10-ig dolgoznak, majd a váltás 10-18 óráig. Viszont csak a garantált bérminimum szerint adóznak, a többi "zsebbe" megy. Az ő és végső soron mindenki adójából a "börtönben lévő gyilkosoknak" adjuk adónk egy részét. De tudod nekem legalább ennyire "fáj", hogy az én adómból is finanszirozzák a TAO keretében adott támogatás miatti költségvetési bevétel kiesést, de emlithetem még a nagycsaládosok autóját is... nem gondolom, hogy az asztal körül kergették volna régen a sokgyerekeseket, ha nem volt autójuk... közben látom, hogy "jobban" élnek, mint én...
Feljelentették Orbán Viktor
@1magyar: 8:01 Csak ugy... pékek nettóban 300 eFt körül keresnek havonta. Ezt tudom és nem hallomásból.
A kormány inkább természetben szeretné kompenzálni a gyöngyöspatai gyerekeket
@Pegero: 19:21 Ezt azért talán nem kellett volna:( Ő nem sértegetett Téged, tehát semmi okod, hogy bántsad!