Lázár János építési és közlekedési miniszter a Blikk talk! adásában azt mondta, ha hitvány emberek kerülnek közénk, azt hiszik majd, hogy mi is hitványak vagyunk.

Lázár János építési és közlekedési miniszter a Blikk talk! adásában elmondta azt is, hogy a terv az, hogy a 14 év alattiak március 1-jétől már ingyen utazzanak. És szintén szeretnénk, ha a közalkalmazottak is korlátlanul használhatnák majd a tömegközlekedést a fiatalok és a hátrányos helyzetűek mellett – tette hozzá. A MÁV-val kapcsolatban Lázár úgy fogalmazott, hogy „minden kormány alatt nagy állami monstrumként működött a MÁV. Most is hajlamos erre, ezért kell néha noszogatni őket… Piaci vállalatként kell működtetni a tömegközlekedést. A MÁV járművei 50-60 évesek, a HÉV-szerelvények szintén a hatvanat tapossák, ez nem versenyképes szolgáltatás. De azt látjuk, ha olcsó a jegy, az emberek szívesen utaznak, még akár a problémás MÁV-kocsikkal is.”

Lázár János őszintén vallott a Fideszről: "Olyanok is jöttek, akiknek nem kellett volna. Alulról kezdik ki a bázist"

Lázár János építési és közlekedési miniszter. MTI/Máthé Zoltán

Márki-Zay Péterrel ritkán találkozik, szinte soha.

Korábban sem ismertem túlzottan, sokat élt külföldön, mielőtt Hódmezővásárhelyre visszatért és megválasztották polgármesternek. Tavaly tettem kísérletet rá két alkalommal is, hogy rendezzem a viszonyunkat, de nehéz vele boldogulni. Márki-Zay Péter nagyon nehezen viseli a tavalyi választási vereséget. Egy komoly embernek föl kell tudnia mérni a saját helyzetét. Ha valaki miniszterelnök-jelöltként elveszít egy választást, az Magyarországon a politikai játékszabályok szerint egy életre meghatározza a pályáját.

Lázár János Simonka György kapcsán arról is beszélt, hogy

a Fidesz egy erős és sikeres politikai közösség, amihez az elmúlt tizenöt évben nagyon sokan csatlakoztak a siker reményében. Olyanok is jöttek, akiknek nem kellett volna. És ők szavazatban mérhető károkat okoznak, sokkal nagyobb problémát jelentenek, mint azt Budapesten, a Fidesz vezetésében gondolják. Alulról kezdik ki a bázist. Mert mi számít a politikában a nap végén? Az, hogy milyen ember vagy. Ha hitvány emberek kerülnek közénk, azt hiszik majd, hogy mi is hitványak vagyunk.

Arra a kérdésre, hogy mivel elégedett maximálisan, Lázár azt mondta,

Van egy fantasztikus családom, két csodálatos, tehetséges gyerekünk a gyönyörű feleségemmel... ez egy régebbi projekt, viszont a legnagyobb sikerem. Nagyon hosszú távon gondolkodom, kitartó játékos vagyok, ezért a dolgokat többnyire sikerre viszem. Megépítettünk egy villamost, bevezettünk az országos- és vármegyebérletet, a teniszszövetségben elértük, hogy a magyar tenisz fölfelé törjön. De nem vagyok olyan típus, aki elégedett lenne saját magával, ám ez hajt előre.

Forrás: Blikk, 24.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nyugi janó, senki sem hiszi, hogy hitványak vagytok...mindenki precízen tudja ennyi idő után ! És az újakat ti törtétek be, ne csúsztass !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Nyugi janó, senki sem hiszi, hogy hitványak vagytok...mindenki precízen tudja ennyi idő után ! És az újakat ti törtétek be, ne csúsztass !
simmering73
Olyanok is jöttek, akiknek nem kellett volna. Te is köztük vagy.
Havanagi
Mondom: ez mindegyik PIACI LÉGY ! Nagyon jól tudják ők,hogy utolsó galádok,de képesek ilyen rossz dumával kiállni és +TISZTÁNAK" látszatni magukat.Rohadj meg te is karácsonyra!!!
jáger laszló
Azért Lázár nem 1leaser,csak olyan pislákoló fény a fidex berkeiben
Már +szoktuk...
csak ennyi
barátilag
J,L,
Eladott Ország
Szarjankó! Veletek kell kezdeni, és a román tolvajcigány haveroddal vazze!
Sakk Matt
Addig olvastam, hogy "Lázár János őszintén"..aztán felröhögtem.
Eladott Ország
A kétharmadra büszke fideszesek, olyanok mint egy elmegyógyintézet lakói , akik azzal dicskednek, hogy többen vannak mint az ápolók.
twitter.com/janos_hary/status/1737016404132475371/photo/1
rücsü41
Részben van csak igaza Lézer Janinak, hogy vannak olyan fideszes tagok akik nem emelik a párt támogatottságát.Ezzel a megállapítással csak az a baj, hogy a legelső pártkönyv tulajdonosát nem sorolja ezek közé.Most olvastam a NET-en hogy a megbízhatóság az egyik legfontosabb dolog ami a gazdaság politikában meg kelle hogy legyen a jó,m teljesítményhez.Orbán Viktorról nem mondható el az hogy a megbízhatóság példaképe, mert amit mond a következő órában , percben letagadja amit mondott, nem vállal felelősséget sem azért amit mondott sem azért amit tett, mindig ki akarbújni a felelősség alól és másokban keresi a hibát úgy hogy azokból ellenség képet rajzol, és úgy harcol ellenük mintha tényleg az életére törnének, és amikor ki kell állni a mit mondott, akkor meghátrál és kivonul.Ahogy volt főnököm mondaná "Nem mennék el vele járőrbe, mert attól tartanék hogy az ellenség helyett ő végez velem!"
colibri
Milyen hitvány emberekről beszél ez az öntelt pojáca? Nálánál hitványabb nem sok van az országban, a pártjában meg csak ilyeneket ismerünk.
csak úgy....
"Olyanok is jöttek, akiknek nem kellett volna. Alulról kezdik ki a bázist" :)
én sejtem,hogy itt kikre gondolhatott a jani : @KisTehen:@Maccska: @verőce21: @vacsi: @Shikari: @Philip Marlowe: @Csizmás Kond: @ómió: gyözike,bayer,bencsik... és még sokan mások .
Kapanyél
"Ha valaki miniszterelnök-jelöltként elveszít egy választást, az Magyarországon a politikai játékszabályok szerint egy életre meghatározza a pályáját."
2002...
balos
@Horizont: Nem a demcsákány volt a cél,hanem a soförje!
balos
@Horizont: Szerinted ki volt felesleges azon az úton?Ha a demcsákány akkor nyertél 1 Ndk-s mixert!
terlasz
@balos: Lemaradtunk valami szaftos pletyiről?
terlasz
Ti csak a hitványokat vonzzátok, János, a gerinceseket árulóként kezelitek, kivetitek magatokból.
balos
@terlasz: Szerinted 1 annyit is ér láz-ár normális nemileg is,mikor némileg sem!
terlasz
@balos: Oké, majd szabadjára engedem a fantáziámat.
Lepényleső
... amióta megalakult,- és a legtöbben akik még az életben egy szekundumot nem dolgoztak,- csak fosztogattak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.