Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Dr. Polt Péter legfőbb ügyész a csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványt tett az Országgyűlés elnökénél dr. Gurmai Zita országgyűlési képviselő, illetve az Európai Parlament elnökénél Donáth Anna európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.

Donáth Anna üzent Polt Péternek: Vegyék csak el a mentelmi jogomat, állítsanak bíróság elé

Erre reagált Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Facebookon.

Nagyon helyes, mutassák csak meg az igazi arcukat! Hadd lássa minden ember ebben az országban, hogy nincs már szabadság, még ha fenn is akarják tartani ennek az illúzióját

– reagált Donáth arra a hírre, hogy „az ügyészség a mentelmi joga felfüggesztését kéri, mert kiállt Iványi Gábor mellett a fegyveres NAV-osokkal szemben, amikor váratlan razziát tartottak az Oltalom Egyesület irodáiban tavaly.”

Donáth kiemeli, hogy nem tudják megfélemlíteni és mindig, minden körülmények között ki fog állni az elesettek mellett.

Vegyék csak el a mentelmi jogomat, állítsanak bíróság elé, mert kiálltam a védtelenekért! Állok elébe, hadd tudja meg minél több ember ebben az országban, hogy működik a hatalom, és hogyan veszik el a szabadságot attól, akitől csak akarják

– zárja a Momentum politikusa.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Na, fideszestől ilyet nem hallani.
Ezek a csicskák itt fent mennyire buták...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Szemrebbenés nélkül, vihogva árulja el Magyarországot az EP-ben, de ha megpróbálják számonkérni rajta, azonnal visítozik, mintha mártír lenne...!
Pedig csak egy akasztófára való áruló.
Aki Én
Na, fideszestől ilyet nem hallani.
Ezek a csicskák itt fent mennyire buták...
Sztyepospista
Jó ideje figyelem ezt a hölgyet. Amúgy csinos nő. De... van benne valami, ami nagyon figyelemre méltó. Mindég- állandóan MOSOLYOG, akkor is, ha halálhirt közöl, vagy valami hasonlót. Nem vagyok pszichológus, de ez szerintem valamiféle KÉNYSZERCSELEKMÉNY sorozat a részéről.
Yoda69
Nem fogjak elvenni, es nem lesz per. A fideSS nem fog Donatbol martirt csinalni a valasztasok elott. Valszeg csak penzbuntetes lesz.
terlasz
Nem fair játék, amit Annuskával művelnek, de legalább így most kénytelen lesz a saját ügyével foglalkozni az ellenzék bomlasztása helyett.
jáger laszló
Anna Karenyina
Hát ez 1regény Tragikus sorsú nő története elmesélve...
L,Tolsztoj által
Csak ennyi
barátilag
J,L

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.