Jelenleg is érvényes Balog Zoltán református püspök diplomata-útlevele – közölte Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, írta a Népszava. Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője március elején írásbeli kérdést nyújtott be a külügyminisztériumhoz, hogy megtudja, a kegyelmi botrányban érintett Balog Zoltán rendelkezett-e diplomata-útlevéllel. A külügyi államtitkár erre azt válaszolta, hogy igen, Balogot 2019-ben rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezte ki Áder János köztársasági elnök, így diplomata-útlevelet is kapott akkor. Csárdi ezután rákérdezett arra, hogy megvan-e még Balog diplomata-útlevele. Magyar Levente a március 25-i válaszában azt írta: a református püspök diplomata-útlevele jelenleg is érvényes, vagyis nem mondott le a rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangjáról.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hátha egyszer gyorsan kell elhagyni az országot...
csak úgy....
gondolta,ha dzsudzsinak megjár akkor neki is!
Béla333
Éljen a református egyház és a maffia kormány megbonthatatlan szövetsége!
sokanvagyunk
Na, ez nem lemondás kérdése, megvonni tőle, és kész.
Pálinkás Pál
ilyenkor egy normális államban a külügy egyből bevonja...no de itt...?. tesvíííír a tesvííííírnek nem vájja ki a szemét..műkodik a balogh - orsós tengely...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.