Újabb részletre derített fényt a 444.hu az eddig is undorító, a hazai közállapotra oly jellemző „uram-bátyám” rendszer működéséről: 2023 év végén a bicskei református gyülekezet presbiterévé választották a pedofil bűncselekmények eltussolásáért elítélt, majd Novák Katalin volt köztársasági elnök kegyelméből kiszabadult K. Endrét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
És kinek a kérésére választották meg?Milyen nép ez,aki imádkozni jár egy ilyen gyülekezetbe?Olyanok ők is.XAR emberek ! Milyen nép az a 2/3,aki erre a velejéig romlott rendszerre adja le a voksát? Az is XAR !És az is velejéig romlott!És ne mondja nekem senki,hogy ne általánosítsunk!
Őrnagy
@Havanagi mindenszarizmus hívő Gyagyás: Na jó gyagyás, de akkor milyen nép az aki a Gyurcsótány-Bajnai maffiára volt képes szavazni, és milyen nép lenne az, amelyik segget csinálva a szájából visszacseélne a jelenlegi hatalmat a korábban
a halál faszába elzavart (guruló dollárokkal támogatott külföldi érdekeket képviselő) libkány csürhére?

Van más ezen kívül Gyagyás? még nincs, és egy darabig nem is várható, hogy legyen, ezért abból kell választani ami van. Ha a régi szar még most se kell vissza, marad az új szar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.