Mint előzőleg a propeller.hu beszámolt róla, Győr városában az a hír járja, hogy polgármesterük, Dézsi Csaba András nyilvánosan bántalmazott valakit, valamikor, valahol, és erről videófelvétel is készült.

Ezt ő tagadja, és még pár napja is úgy nyilatkozott az ügyről, hogy bűnözők kerültek Győrbe, akik a mesterséges intelligencia segítségével gyártanak róla és a feleségéről videókat, így a vádak hamisak, a bűntett rágalmazás.

Ez az igazi családbarát polgármester – Poligráfos vizsgálat igazolta, hogy Hajtó Péter igazat mond, amikor azt állítja, a győri városvezető, Dézsi Csaba bántalmazta a feleségét

A képviselő szavait poligráfos vizsgálat igazolja   Fotó: Hajtó Péter Facebook oldala

Ám Hajtó Péter győri képviselő kedden a tik-tokon olyan videót osztott meg, miben elmondta: az ominózus rendezvényen, ahol a bántalmazás megtörtént ő maga is jelen volt, és tényekben fogja feltárni az eseményeket.

Hajtót azóta egy magát rendőrnek kiadó személy finoman megkérte (megfenyegette? ), hogy vegye le a bejegyzést, de Ő erre nem volt hajlandó, sőt: tovább cifrázta azt ügyet, és ma este újabb bejegyzéssel jelentkezett Facebook oldalán.

Egy poligráf vizsgálaton járt, ahol arról a rendezvényről vallott, amin Dézsivel együtt voltak, és ahol megesett a bántalmazás, ami a polgármester állítása szerint nem is igaz és csak a mesterséges intelligencia által, gonosz bűnözök készítették.

A mai bejegyzésben ez áll:

Ahogyan ígértem, íme a bizonyítékok!

A mai napon egy rendőrség által is elismert hazugság-vizsgálaton, úgynevezett poligráf vizsgálaton vettem részt. Itt mindent elmondtam, amit arról a Bodajki esetről tudok, és amit a saját szememmel láttam.

A vizsgálat eredményét most közzéteszem, azokkal az üzenetekkel együtt, amit az erőszakos cselekmények után, Dézsi Csabától és feleségétől, Verától kaptam.

Dézsi Csaba feleségétől kapott üzenetekből és a poligráfos vizsgálat alapján kiderül, hogy Dézsi Csaba azon az estén bántalmazta a feleségét, földre nyomva beletérdelt a felesége oldalába, betuszkolta a szolgálati Audiba.

Kiderült az is, hogy nincsen semmilyen mesterséges intelligencia által manipulált videó!

A feleség által küldött üzenetekből az is kiderült, hogy az ilyen durva bántalmazások nem egyedi esetek voltak, hanem a négy fal között sokszor megtörténtek.

Az üzenetekből kiderül továbbá, hogy Dezsi Csaba hazudott, és erőszakos tettét egy csecsemő betegsége mögé igyekezett elrejteni!

Dézsi Csaba nem csak bántalmazó, de hazudott is a győrieknek!

Dézsi Csabának azonnal le kell mondania!

A bejegyzésből továbbá az is kiderül, hogy Dézsi Csaba András felesége, Vera,  sms üzenetben panaszkodott férje tettére. Ebben az is látszik, hogy nem egyedi eset durva viselkedése.

Vajon ezek után lemond Győr polgármestere?

Forrás: https://propeller.hu/itthon/4004473-isten-haza-csalad-vak-komondor-kerulhetett-gyorbe-is

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
NEM FOG LEMONDANI,MERT ORBÁN SEM MONDOTT LE EGYSZER SEM AMIKOR A NEJÉT A KECSKEMÉTI,VAGY HONVÉD KÓRHÁZBAN SZEDTÉK RENDBE!!!
Billibácsi
De hát akkor most ki legyen a polgármester Győrben? Találnak olyan jelöltet aki nem kurvázik és nem verekszik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.