Az MSZP társelnöke szerint Orbán Viktor még mindig hátradőlve kávézik, mert úgy véli, Varga Judit exférje meg sem tudta érinteni a fideszes szavazótábort.

Egy baloldali, szociáldemokrata pedig nem tud és nem is akar jobboldali kormányzást, hanem marad a bal, balközép oldalon, a szolidaritás, az igazságosság és a társadalmi különbségek radikális csökkentése oldalán. Magyar Péter tegnap azt mondta, tiszteletben kell tartani a baloldalt. Én is tiszteletben tartom az ő nyilvánosságban vívott harcát a jobboldalon – írta vasárnap a közösségi felületén Kunhalmi Ágnes, aki részletesen reagált a Magyar Péter-jelenségre.

Már Kunhalmi Ágnes is beállt  a kijelölt helyére, és a DK-tól elvárt fegyelemmel utasítja el Magyar Pétert

Kunhalmi nem titkolja, igazi baloldaliként elutasít minden jobboldali kormányt    Fotó: Facebook/Kunhalmi Ágnes

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) társelnöke szerint látni kell, hogy legkésőbb 2026-ban a jelenlegi választójogi törvény miatt koalíciós kényszer lesz, és ezt, ha valaki, akkor Magyar Péter úr is tudja. Kunhalmi Ágnes azt is hozzátette, hogy „oszd meg és uralkodj” politikája miatt Orbán Viktorral szemben több mint 2,5 millió szavazót összehozni nem egyszerű feladat.

„Orbán még mindig hátradőlve kávézik, mert a Fidesz tábora továbbra is egységes, és lényegében meg sem érintette az, ami történik. Tiszteletben tartom azokat a liberálisokat, kiábrándult párt nélkülieket és a kiábrándult jobboldali demokratákat is, akik ma érdeklődve figyelik Magyar Pétert. Viszont szeretném leszögezni, hogy bárminemű koalíció a következő országgyűlési választásokra számomra csak azokkal képzelhető el, akik világossá teszik: egy Orbán nélküli Fidesszel sem hajlandóak együttműködni” – fogalmazott az MSZP társelnöke.

Kunhalmi Ágnes posztját úgy zárta, hogy „egy baloldali, szociáldemokrata pedig nem tud és nem is akar jobboldali kormányzást, hanem marad a bal, balközép oldalon, a szolidaritás, az igazságosság és a társadalmi különbségek radikális csökkentése oldalán”.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ágika nagyon küzd a jelenlegi helyzet fenntartása érdekében, ahogy a pártszövetség elvárja tőle.
Fogalma sincs miből is élhetne meg, ha megszűnne ez a jó kis potya állása...
Béla333
Talán itt az idő kimondani, hogy az MSZP-nek le kellene már tűnni a színről. És ennek a megélhetési politikusoknak is a DK-MSZP-Párbeszéd szövetségben. Egyből normálisabb lenne az ellenzéki térfél...!!!
Ingyenélő, megélhetési politikusok gyülekezete!
Pálinkás Pál
a dk öngólt rúg...vagy fletó hülyült el, vagy rossz tanácsot adott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.