„Nem vagyok pedofil pártban, én a Megafon egyik véleményvezére vagyok” - válaszolja Bohár, miután Márki-Zay azt mondja neki: „Dániel, egy pedofil pártban van, hát nyugodtan, hát tessék fölvállalni, ha pedofil, bátran vállalja föl”. Itt van az év párbeszédének minden pillanata!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hogy manipulálja a maffia az ellenzékkel való beszélgetést!
Érdemes mindkét riportot végighallgatni!
KisTehen
a libsik már csak ilyenek ... hazudnak reggel, éjjel meg este
Béla333
18 + 1,5 perc...
Nem olyan hosszú idő, aki kíváncsi az igazságra!
Menőmanó
@Béla333: Bohár vergődése marha kínos volt. MZP viszont nagyon ráérzett, hogy kell az ilyen szarházival beszélni.
Béla333
@Menőmanó: 16.53
Pontosan! Így kell a hírhamisítókkal bánni! De nem merem már dícsérni MZP-t, mert majd kapok a fejemre a DK-s fanatikusoktól...
Béla333
Nem kell hagyni, hogy a maffiózók aljasoskodjanak, mert a hülyemagyar maffiahívőknek elég annyi, mint amennyit most ez Bohár csinált: egy 18 perces riportból összeollózott egy másfél percet és az önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyarok elé odalöki, akik meg szívesen csámcsognak az ilyeneken!
Pusztai
bravó!!
kormányozni azt tudnak!! A CSŐD FELÉ!

"az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK Zrt.) néhány nappal ezelőtt módosította a 2024-es finanszírozási tervét 3982 milliárd forintos, módosított nettó finanszírozási igény figyelembe vételével. Az ÁKK új finanszírozási terve szerint az új nettó finanszírozási igény 1467 milliárd forinttal magasabb, mint a tavaly december elején közzétett eredeti tervben szerepelt. Ez egy több mint egyharmados módosítás, ami hatalmas változtatás. Egyes szakemberek szerint technikai államcsőd felé tart az ország."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.