Kocsis Máté a minap egy hosszú bejegyzésben taglalta, miért nem kell mindent bekajálni. Mondandóját így kezdte: Jámbor András azt kérdezi ma tőlem, mit szólnék ahhoz, ha még polgármester lennék, hogy a kormány 200 józsefvárosi lakást akar kiüríteni a Diószegi utcában.

"Én nem bambulnék, és nem Toi-toi vécékkel foglalkoznék" – Nagyon durván összecsapott Kocsis Máté és Pikó András

Fotó: Kocsis Máté Facebook oldala

Bejegyzésében kifejtette, ha ő polgármester lenne, tisztában lenne a helyi ügyekkel, és nem vesztegetné az idejét mellékes dolgokra. Továbbá alaposan megismerné a törvényjavaslatot, mielőtt nyilatkozna róla, és azonnal tárgyalna a kormánnyal a lakók érdekében és nem riogatná kilakoltatással őket, amikor ilyenről szó sem volt.

Nem bíztam volna a lakásügyeket/ügynökséget arra a Molnár Györgyre, aki évtizedekig zsonglőrködött a kerületi ingatlanokkal, egészen addig, míg milliárdos nyomozás nem indult a mai Corvin területén lezajlott mutyik miatt.

- írta Kocsis és bizony ezekre Pikó András polgármester is reagált hozzászólásban:

Holnap folytatom a lakók közvetlen, személyes tájékoztatását arról a szégyenletes törvényjavaslatról, ami felforgatja az életüket, és amiről semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak és nem kaptunk mi sem, és azóta sem érkezett a Józsefvárosi Önkormányzathoz a kormány részéről tájékoztatás. Várom Kocsis Mátét holnap délután 3 órakor, kopogtassunk be minden ajtón együtt, nézzen azoknak a józsefvárosiak szemébe, akiknek az életét és lakhatását most egy ilyen sunyi törvényjavaslat átírja. Legyen bátor!

- írta Pikó a hosszú bejegyzéshez, de Deák Dániel is megjelent és írt, méghozzá tapsolós emojival:

Tűpontos válasz!

- Deák szerint...Vajon a lakók szerint is az lenne? Kocsis Máté legyen bátor!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
máté már régen volt zsoltival krétán ...,az eltitkolt,elfolytott sexuális vágy mátét agresszivvá teszi! :)
szaboria1
Máté jobb ha hallgatsz mert a lelkeden szárad Csécsi pm. tönkretétele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.