Online petíciót indítottunk azért, hogy Mesterházy növessze vissza a szakállát és a bajszát! Írd alá te is!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: rolandszabo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rolandszabo
@Csubaka: A szakértő már feladta :-)))

Aláírni a következő linken tudjátok:
tudtad.blog.hu/2009/12/03/novessze_vissza_mesterhazy_a_s

Mindenki hozzon magával még 50.000 embert! :-)
batukán
@Csubaka: A siker az apró részletekben rejlik! Amúgy meg honnan vezed azt amit írtál? Kicsit azért unalmas ez a növekvő munkanélküliségre való hajazás. Nem zavar, hogy a világ minden országában kiugróan magas lett a világ válság után, tehát bármelyik párt lenne hatalmon egy ilyen válsággal nehéz lenne megküzdenie. Gondolod, hogy a recesszió bennünket kímél?
Nyúgdíjas vagyok, a környezetemben sokan, én még nem hallottam egyikőjüktől sem, hogy kétségbe esve várják a nyugdíjat, és igen is az egy nagyon szép gesztus a munkáltatótól, ha nem az ünnepek előtt rugja ki a dolgozójáz, mert ismerek olyat, aki ezt megtette.
A gáz szállításával pedig nincs baj, ha azt mondjuk, köszönjük és kérünk még és nem azt hogy leszarom az oroszokat, nehogy ők mondják meg nekünk a frankót! Tudni kell a helyünket a világban és nem kell olyan hangzatosan beszélni, mert árt az egészségnek!
szala
@batukán: Mi az hogy honnan veszi amit írt??????????? (Már hogy Csubaka) Te hol a francban élsz? Gondolkozz egy kicsit, még ha nehezedre is esik!!!!!!
szala
@Csubaka: Igen! És ezt a címet azok után olvastam, hogy megnéztem a Pécsen meggyilkolt srác temetéséről készült videót! A kivizsgálás a minimum lenne!!!!!!!!!!
mandiner
Batukán én azt hittem hogy te nem csak nézel hanem látsz is....A baj az hogy Csubaka minden mondata igaz..az én anyám pl már egy hete remegve várta..tegnap megjött neki..pedig nem iszik, lassan nem is eszik csak gyógyszert a szerencsétlen, nem fűt csak egy helyen, és dolgozott 50 évet! Batuka tudod az a baj, hogy a recesszió minket (hála szoclib senkiháziknak) már a béka segge alatt ért..csak előtte konvergencia-programnak hívták! Az orosz gázzal kapcsolatban meg emlékezz a tavalyi évre!
mandiner
Mesterházy bájgúnár bajuszát szakállát meg lesza..m, tök mindegy mi van rajta, ha a feje ugyanolyan üres mint az elődeié!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.