Bokros azt mondta: nem ért egyet Bajnai Gordon miniszterelnökkel abban, hogy a Jobbikot nem engedik hozzá közérdekű adatokhoz, nem engedi be a Pénzügyminisztériumba. Kiemelte: a Jobbik demokratikus alapon megválasztott párt, mely az európai parlamenti választásokon 15 százalékot szerzett, így nem lehet diszkriminálni, nem lehet struccpolitikát folytatni vele szemben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
öreg
Igaza van Bajnainak, hogy nem akar Vajnával foglalkozni. A rút fekélyt nem ápolni kell, hanem ki kell vágni, hogy ne terjedjen tovább, A "házmester-ideológia" (nácizmus) nem szalonképes.
petmail13
A demokrácia lényege hogy a nép akarata teljesüljön ha nép nácizmust akar akkor az legyen ill. ettől szép a demokrácia, hogy minden ideológia megtalálható legyen benne.
Nemezis
@öreg: Igazad van, ezért kell éles szikével mélyen kivágni azt a fekélyt, amit ugy hívnak, hogy Bajnai, meg MSZP, SZDSZ.

@petmail13: Igy van. Én sem akartam "szocialista" kormányt, de mivel a demokrácia hive vagyok, tudomásul veszem a többség döntését. De ezt elvárom másoktól is.
Január
Bokrosnak tökéletesen igaza van. Ki mondja meg azt mi fér a demokráciába? A választók tévedése is bele fér, ha rosszul választottak. Szerintem pedig, ha a parlamentbe bejut a Jobbik még egyáltalán nem katasztrófa. A közérdekű adatoktól való elzásrásuk, csak a parlamenti munkát fogja hátráltatni, mert félreinformálva csak rosszul lehet politizálni, és csak állandó vita a vége, s nem
az ország ügyeinek előbbrevitele......, ebből pedig már volt elég!
bigyibogyo
@petmail13: gondolom nem igy ereznel ha satanistak epp kotoznenek egy oltarohoz. demokracia szep es jo, egy hatarig. van ami egeszseges van ami nem. mindent lehet egy hatarig, mondjuk addig amig nem artasz vele masnak es magadnak.
profon
Hogy mi a fenének nem tudtam valami déltengeri szigetre születni, fűszoknyás lányok közé! Ha jönne valaki Magyarországról és mesélné hogy mik vannak ott csak kinevetnénk hogy ilyen ország meg ilyen emberek nincsenek is!!! Ti elhinnétek ha nem a saját szemetekkel látnátok ?
Kakastoll
Az eléggé sajnos, hogy egy miniszterelnököt kell kioktatni......
inkvi
Akkor már mind az 5 párt miniszterelnökjelöltje lesz! Na waze!
szala
@bigyibogyo: Tudtommal sem a Jobbik sem a Gárda nem ártott senkinek, ehhez képest többen úgy szartok tőle, mint ördög a tömjénfüsttől! (Tán nem véletlenül!) Az általad emlegetett határt már rég átlépte az MSZP és az SZDSZ! Nem is kicsit! Nagyon!
kiscserkész
Igaza van, a Bokrosnak látom, legalább a demokrácia terén otthon van. Lázszik hogy csak igazán egy ellenségük van, aki a sárba tapposa őket félnek is rendesen tőlük.
szala
Nekem-mind Jobbik szimpatizánsnak- sem garantálja senki, hogy a választások után-remélhetőleg az ő közreműködésükkel- eljön a Kánaán, de ebben az országban nagyon sok dolgon kell változtatni, és a politikai palettát nézve, jelenleg ők azok akik még nem baszták el a renoméjukat! Ha ők sem tudnak változtatni- és erre sincs garancia- akkor kezdhetjük ásni az ország sírját!
Kakastoll
@szala: akkor csak van jövedelmező szakma.....
csutak
Párszor már leírtam:
Bajnai csak azt tartotta be, amit többi megélhetési bűnöző számára törvényben előírt!
Azaz, csak a parlamenti pártok képviselői kaphatnak bizonyos dolgokba betekintést.
Megfontolt
A műsor linkje:

videotar.mtv.hu/Videok/2010/01/06/10/Az_MDF_osszehivna_a_nemzeti_csucsot.aspx

ajánlom a megnézését.

Bokrost össze nem lehet hasonlítani egy mai elit politikussal sem.
Semmi populizmus, semmi személyeskedés.
Ész érvekkel alátámasztott álláspontját ismétli folyamatsoan. Nem csapkod hetente-havonta ide-oda. 1-2-3-4-5 éve egyes témákban ugyanazt mondja.

Érdemes megnézni a műsort és kicsit el lehet gondolkodni, mennyire is igaza van az elhangzottakkal kapcsolatban Bokrosnak.

Bethlen műsorvezető barátunk ismét hozza formáját, totál *********. A népszabadság újságírója is....., inkább nem mondok rá semmit .
Kakastoll
@Meggyfavesszo: és akinek igaza van mi jár ?
csutak
@Meggyfavesszo: Bokrost sajnos fogták már hazugságon:(
Számomra semleges, azaz hitele már nincs előttem,
de még mindíg jobbnak vélem mint az általam ismert politikusokat.
bigyibogyo
@szala: igazabol de, szemelyes peldak is felmerultek mar itt is, tobbszor is.
mar az eszme sem ep kellemes. beszelgess sokat benhurral, h latja a vilagot es ,h kepzeli a jovot.
de tegyuk fel,h artatlan baranykak. akkor miert van a garda? helyzetet nem javitja viszont rontja. mar a letezesevel is
a jobbik = kepmutatas. torvenyessegert kiallt, de ok figyelmen kivul hagyjak a birosag donteset.
kiscserkész
@bigyibogyo: Melyik bíróságét? A politikailag vezéreltét? Vagy azt a bíróságot, amely egy cigány gyilkost egy év felfüggesztettre ítél. Vagy az azonosító jelvény nélküli rendőrt, aki belelő a békés tömegbe felment? Már az azonosító jelvény nem használata is bűncselekmény. Annyira nem hivalkodnák ezzel a bírósággal. Egy rakás szerencsétlenség ez nem bíróság. De majd áprilisba minden kiderül. Én a törvényesség híve vagyok, de azon törvényességnek, amely egyformán hat mindenkire. Nem ennek a velejéig korrupt bíróság, ügyészség, rendőrségnek. Kel a tavaszi nagytakarítás. Egy dolgot árulj el nekem. Miért nem akarod úgy látni a dolgokat, ahogy jelenleg vannak, és miért tiltakozol azok ellen, akik ezen változtatni akarnak.

Nekem van világképem is, meg jövő képem is, csak azok nem egyezethetők össze a jelenlegi, és az elmúlt húsz év teteivel. Ha csak én érezném, így akkor azt mondanám, igazad van. De naponta járom az országot és egyre többen érzik így. Meg, aztán ha hitelesnek találod az általad létrehozót K. V kutatást láthatod, hogy a jobbik van a második helyen. Akár hogyan is kampányolsz ellenük, lejjebb nem, csak feljebb jönnek a listán. De ahol most vannak az is szép eredmény teljes média, meg sajtó moratórium ellenére. Ezt neked is elkel ismerned. Ne feled én csak egy jobbik szimpatizáns vagyok, de segítem mindenbe őket, hogy a kitűzött céljaikat elérjék. De nem nagyon kel győzködni az embereket a jobbikról. És mondok neked valamit, az a legjobb érzés mikkor naponta engem akarnak, van mikkor 20 an meg győzni a jobbikról.
petmail13
@bigyibogyo: Hát igen annak nem örülnék valóban.
de nem anarchiáról hanem demokráciáról beszélek!!!!!
Az az addig szabad ameddig másnak nem ártasz, ha a jobbikban van olyan cselekedet vagy szó amivel árt azt szépen ki kell emelni é megbüntetni, de attól még létezhet a párt

Kakastoll
@petmail13: nem vagyok jobbikos, de remélem nem csak rájuk értetted......mert ugye olyan jó ló nincs amelyik nem botlana meg egyszer sem.
Megfontolt
@csutak: Melyik volt az a hazugság?
Légyszives linket vagy forrást.

Bárcsak más politikus is annyit ferdítene és hazudna mint Bokros.
Ha Bokros előtted hiteltelen, akkor kit neveznél hitelesnek?:)
Légyszi példákat írj, mert tippelni se tudok:)

@Kakastoll: Ettől még nem jár semmi.
Megbecsülés és tisztelet járna, ha a hallgatóság értené és végig gondolná a mondottakat. Amíg az emberek homokbadugott fejjel látnak és hallanak, addig marad a mostani helyzet.
Pár évtized és eljő a felvilágosult Magyarország, mikor az értelem legyőzi az ostobaságot!
Kakastoll
@Meggyfavesszo: de igen... a szája !
na de komolyra...Bokros jó tanár. jó oktató. jó leadó. jó példakép, de nem jó politikus....oda ugyanis más erkölcs kell.
Megfontolt
@Kakastoll: Akkor nincs más hátra, mint a jó erkölcsöt és a tisztességet figyelembe véve 2010-ben Bokrosra szavazni!
Már látom, az MDF bejut a parlamentbe. Még 4 évet politizálhat Bokrosnak köszönhetően.

kir
@Meggyfavesszo: Rajtam nem fog múlni. :)
Megfontolt
Bokros és még pár értelmes ember igazán összeállhatott volna, hogy létrehozzon egy Új pártot.
Biztos talált volna vagy 100-200 becsületes, értelmes, tisztességes embert, kiket parlamentbe lehet ültetni.

De most jut eszembe! Ez a XXI. század, ahol mit sem számit becsület, tisztesség és erkölcs. Mindent a pénz irányít, mindent és mindenkit. Keveseket közvetlenül, sokakat közvetve.
Közvetlenül: politikusokat és állami apparátus vezetőit, korrupt embereket
Közvetve: médián keresztül a lakosságot

Akinél a pénz, annál a hatalom. Úgy látszik Bokros és barátai nem tudnak annyi pénzt összeszedni, mint amekkora helyzeti előnyre szert tehet az MDF-el.
Lehet ez csak egy állomás, egy kis ugródeszka a 2014-2018-as választásokhoz.

4-8 év alatt pedig a lakosság sokat okosodhat, talán a Bokros féle érvek-ellen érvek szintű okfejtésre is vevőek lesznek. Nem elégszenek meg sokan azzal, hogy: 1.000.000 munkahelyet teremtünk, mindenkinek ingyenes oktatást és egészségügyet, minden nyugdíjas megérdemli a nyugdíját, stb......

Ha ész érvek alapján és józan paraszti ésszel gondolkodunk, akkor nem szavazunk Fideszre, MSZP-re, SZDSZ-re stb.....

Olyan emberekre szavazunk mint a Bokros, aki minden állítása mellé 3-4 ész érvet állít. Érvel, példát mond, magyaráz. 1+1=2
Egy mai politikus ezt mondja 1+?+?+?+?+?+?=100 a tényleges eredmény pedig -5 lesz.

Szóval ez van ma, szarba a haza:)
kir
@Meggyfavesszo: "4-8 év alatt pedig a lakosság sokat okosodhat"

Naivitásodból ítélve nagyon fiatal lehetsz még. :)
Megfontolt
videotar.mtv.hu/Videok/2010/01/06/10/Az_MDF_osszehivna_a_nemzeti_csucsot.

Nézzétek meg a videót, tanulságos:)
Messze Bokros szellemi fölénye a műsorvezető és két kérdező partnerével szemben.

Nagyon durva, hogy mennyire ostoba a Bethlen és a népszabadságos újságírónő:) Pár példával és érvel simán üti a kérdezők felvetéseit, álláspontját.

Atyaúrsiten, tök ostoba ez a Bethlen, de komolyan:) Én szégyellem magam helyette, hogy lehet még a TV-ben?
A népszabis újságíró csaj se semmi, biztos van vagy 3 diplomája, mert nagyon oksonak hiszi magát, de teljesen odavan Ő is:)

Nézzétek meg a videjót!

videotar.mtv.hu/Videok/2010/01/06/10/Az_MDF_osszehivna_a_nemzeti_csucsot.
Megfontolt
@kir: Csak pozitívan állok a dolgokhoz:) lehet csak a huszonnéhány évem teszi

Naivitás ide vagy oda, hinnem kell a gyors pozitív változásban, különben irány a külföld. Mert az itthoni dolgok, hát finoman szólva is elég gyászosak:)
szala
@bigyibogyo: A gárda azért van mert a jelenlegi törvények, rendőrség egy hatalmas határ szar ami a bűnözőknek kedvez!!!
kiscserkész
@szala: De nagyobb esélyed van, velem együtt, mint bárki másnak.
De nagyobb esélyed van, velem együtt, mint bárki másnak. Jobbik tarolni fog és be is váltsa az ígéretét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.