A szociális kártya görbe útja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: luciferi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
"Az LMP demagóg javaslatnak tartja a szociális kártyát, mely nem segít a szegények helyzetén, arra viszont alkalmas, hogy politikai hasznot kovácsoljanak belőle.A szociális kártya népszerűsítésével a Bokros Lajosról kialakult imázs - amely alapján szakpolitikai álláspontját eddig a legjobb tudása szerint, egy-egy javaslat népszerűségétől függetlenül alakította ki - szertefoszlott, a jelölt pedig hiteltelenné vált - zárul az LMP közleménye."

Megvan a cikk / bogyó megoldotta/
csikknorisz
Megy a harc a 0.1 szazalekert kemenyen:)
kiscserkész
Éledezik az SZDSZ? Halottaiból akar feltámadni?
inkvi
Mert azért nem annyira szúrós ez a bokros!
Csubaka
Akkor egy kis emlékeztető,hogy mindenki tisztán lásson!!
Fontos!!!!Tessék figyelni a cikk DÁTUMÁT!!!

Itt a vég? Összeomlás szélén az amerikai ingatlan - és hitelpiac

[2008.01.16. 13:00]

Nagyszabású „kiárusítás” kezdődik az amerikai piacokon, mindent el kell adni, kivéve a dollárt és az amerikai állampapírokat – adja hírül a Portfólió.

Úgy tűnik az amerikai piac szárnyalásának vége és a tavalyi hullámvasút után eljött a mélyrepülés ideje. Ez nagy változásokat hoz a befektetések terén, fel kell hagyni az eddig minden gazdasági szegmensre jellemző optimizmussal.

Gary Shilling, a Forbes egyik vezető közgazdásza figyelmeztetett a jelzáloghitelelezés problémáira. Véleménye szerint elsőként el kell adni mindent, aminek az ingatlanpiachoz köze van. Beleértve a lakásépítő társaságokat, de nem maradhatnak ki a kapcsolódó iparágak részvényei, kötvényei, a subprime jelzáloghitelekre épülő értékpapírok és a diszkrecionális fogyasztási javakat előállító társaságok sem.

A piaci likviditást is magával sodorta a hitelválság, így a szakember szerint el kell adni a feltörekvő piaci kötvényeket, és az alacsony hitelbesorolással bíró bóvli-, vagy szebbik nevén magas hozamú kötvényeket.

Ahogy a befektetők újabb és újabb befektetési célpontok után kutattak, több piac is irreális magasságokban szárnyalt, ám az is köztudott, hogy negatív környezetben a piacok sokkal inkább együtt mozognak, és Amerika a legstabilabbnak tűnő feltörekvő piacokat is magával ránthatja.

A dollár zuhanása viszont a végéhez közeledhet, hiszen az amerikai fizetőeszköz és értékpapírok jelenthetik a biztonságot a befektetők számára, így megnő a kereslet a dollár iránt, ami az árfolyamokon is meg fog mutatkozni.
bigyibogyo
hat nekem nag feherseg jott csak be :/
ebbol sem lesz LMP - MDF

@benhur: neked meg honnan jottt mar az szdsz? nehogymar a partokat se ismerd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok