A levél szerzője azt állítja, hogy halálos mérget juttatott a képviselő testébe, aki az ellenszérumot csak akkor kapja meg, ha átutal tízmillió forintot egy bankszámlára.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
safi
Mission impossible 3. A kiméra visszavág.
marlin
Aggkori szklerózis!! Álmodik a mami, vagy unatkozik!! :))
szaboria
Aki ide oda csapong mitvár.()Fidesz, Jobbik,Magyar Gárda.
szöszmösz
Hogyan juttatták a szervezetébe? Biztos aktív virtualitással. Rossz krimiket olvas, és összekeveri az álmait a valósággal. Kosáryné Réz Lolla írásai romantikusak, ajánlom elalvás előtt.
profon
@safi: A Mission impossible-ről jutott eszembe ! Ezt meg kell hallgatni !!!
www.youtube.com/watch?v=OrNE6WISXOU
csikknorisz
Ha politikus volnek, es azt akarnam, hogy cikkezzenek rolam meg akkor is, ha semmit nem csinalok/mondok, hetente kuldozgetnek magamnak feher port meg fenyegeto leveleket tartalmazo boritekokat:)
profon
@csikknorisz: Meg pár vaktöltényt !
petmail13
@szaboria: Hát, ha csapongás miatt, akkor az egész MDF-Szdsz kaphatna egy ilyen levelet
szaboria
@petmail13: Nem tudom kivolt az aki ennyire annó felkarolta , de volt egy kollagám szegény már meghalt az tényleg 56-os harcos volt Wittner meg egy illuminált állapotba lévő nő akit jól betanitottak erre a szerepre.Találkoztálk a Fidesz listáján a nevével.Majd fog még ez a nő meglepetést hozni a fidesznek.
marlin
@petmail13: Szerinted is a CIA esetleg a Mosad, vagy más ötleted?? :))
kiscserkész
@szaboria: KIKÉREM WITNER MÁRIA NEVÉBEN!

Mindég tudtam, hogy valami nem stimmel nálad, de ezzel a megjegyzéseddel Wittner Máriáról mindent elárult rólad. Ilyen megjegyzést csak egy vérbeli kommunista tesz, aki a tudatlansága miatt a hatalom eltartottja volt. Ha ezt a megjegyzésedet Mécs ről etted volna kitüntetésre javasoltalak volna, de ezek után remélem, a sors keze nem kerül el.
Ha nem a pártkönyved vikszelésével lettél volna, vagy, vagy is elfoglalva akkor tudnád ki Wittner Mária, és tisztába lennél az élettörténelmével.

kiscserkész
@marlin: Gyurcsány meg Bajnai nagynénje!

KGB ügynök.

Agymosottak.
szaboria
@benhur: Te ne kérjél ki semmit mert csak kérlek kered meg ha meg találod a tv felvételét amikor még Dunakeszi környékén lakott , hogy hogy beszélt.Te beszéltél tegnap fotó montirozásról itt is lehet, mert a volt kollegám kivolt kellve magából,hogy egyáltalán nem is ismerték és nagyobb visszhangot kapott mint azok akik ténylegesen akár az életüket is adták érte. Nem furcsa számodra, hogy csak olyan személyeket emlit akik már nemélnek.Nézmeg a fotó sorozatát ennyire egy arc nem változik meg
zolibatya
Witner Máriát a fotelból köpködni,az már igen csak, szégyenletes teljesitmény.
szaboria
Nem is küldtem el de úgy látszik szórakozik a rendszer.

@benhur: A tegnapi kép ajánlomra sem reagáltál úgy látszikha tényeket tárnak eléd arra már nem is reagálsz.Úgy látszik a vakságodat már nem tudod levetközni Majd ha te fogsz annyi emrenek segiteni mint én a ma napig is akkor merjél rólam bármit is kiállitani Semmilyen pártnak soha nem voltam tagja csak akkor állithatsz ilyet ha be is tudod bizonyitani.A vöröskersztbe ott igen ott sokat dolgoztam társadalmimunkában.
szaboria
@zolibatya53: Neked is ajánlom ellehet kezdeni a keresőben mikor lépett szinre Wittner Mária és akkor milyen állapotban volt.
zolibatya
@szaboria..........Nekem nem kell beütni a keresőbe,személyesn ismerem.....
marlin
@benhur: Először a Mariska nénéd, aztán a Gyurcsány, és utánna a Bajnai nénikéje!! :))) Ha akarod még tudom bővíteni a listát!!

Nem kellene szerencsétlen öregasszony "mártiromságával" szórakozni, különböző hülye levelekkel próbálva "érdekessé tenni" a nénit!!
kiscserkész
@zolibatya53: Az a helyzet hogy én is személyesen ismerem azokból az időkből. Ő volt, akit elfelejtetek kiengedni, mert nem hódolt be úgy a Kádár meg Horn gyula pufajkásoknak ezért csak 70 bejöhetett ki a börtönből. Annak ellenére, hogy 68 ba már az akkori rezsim az nyilatkozta az amerikai sajtónak, hogy nincsenek már politikai foglyok börtönbe. Ezek szerint akkor nekünk nem a keresőbe kel keresnünk, hogy ki ő. Sajnos vannak még szellemileg leépültek, vagy úgy is fogalmazhatnák, hogy múltrendszeri beépültek, akiknek az a feladatuk, hogy a jelenlegi rendszeré harcoljanak. Szebb Jövőt!
zolibatya
Külömben, ha köpködni akarnak, ajánlom a apró-villát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.