Mezey György, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya, aki 2011-ben bajnokot faragott a Videotonból, a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt az irapuatói 0-6 okairól, a magyar edzőképzésről és arról, más tréner kell a gyerekeknek és a profiknak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
persze ,teljesen egyértelmű hogy kudarcok tömkelege után sem ismerik el hogy nem értenek hozzá vagy is azt kell mondanil rajtuk kívülálló okok miatt történtek a kudarcok miközben tisztán világos hogy a modern football oktatásához halovány lila fogalmuk nincsen. 80 as évek végén 90 -es években áthatotta a sprtágat a korrupció .
Akinek játszani kellett volna az nem játszott ,a fogalmatlanokat pedig pályára küldték .
Ezzel ki is nyírták a sok évtizedes Magyar football hagyományokat mert nem voltak eredmények hiányoztak a sztárok a szürke unalmas focira nem volt kiváncsi senki .
Szépen lassan évről évre sikerült sosemlátott mélységekbe taszítani a sportágat kollektíven ,sportvezetők ,edzők , vállalkozók ,politikusok ,multivállalatok ,játékosok ( akik látták hogy nem megy de mégis erőltették mert abból akartak megélni )
coyote3
mezei is inkább tünne el a balfenéken...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.