Egervári Sándort, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát megkeresték egy másik országból, hogy annak nemzeti tizenegyét vezérelje. Elmondta azt is, hogy a szombathelyi lehetőséget azért utasította vissza, mert véleménye szerint egy komoly szakember szezon közben nem vállal munkát.

Újra szövetségi kapitány lehet Egervári

„Én még várok egy nagyobb kihívásra, egészen biztos vagyok benne, hogy tudnék még segíteni – mondta a Haladás ajánlatáról Egervári Sándor a Magyar Lelátónak adott interjújában. – Vannak olyan szempontok, amiket nem hagyok figyelmen kívül, például bajnokság közben nem szívesen vennék át csapatot, egy komoly szakember ilyenkor nem vállal munkát, kevés lehetősége van a változtatásokra, begyakorlásokra.”

A teljes interjút itt olvashatja el.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Sanyi bácsi ! Talán a Holland válogatott kellene irányítani. Ezekkel a képességgel amivel Ön rendelkezik biztos tárt karokkal várnák. De ezt a szerencsétlenkedő magyar válogatott messzire kerülj el. A magán életéhez pedig jó egészséget.
csergolec
"Elmondta azt is, hogy a szombathelyi lehetőséget azért utasította vissza, mert véleménye szerint egy komoly szakember szezon közben nem vállal munkát."

Egy komoly szakember nem is,no de Ő nyugodtan vállalhat.:((
Dr. Felipe
A 8:1 után vajon még mit tudna segíteni ez a vén fasz.
EcsiAntal
Meg alakult az Afgán bajnokság és a válogatott --talán ott érhet el valamit mert a nulláról indulnak --annál csak jobb jöhet !!??
fütyi
Kedves Sanyibácsi! Most már egy komoly szakembernek csak ez jöhet: Afganisztán, Pakisztán, no meg aztán hátaztán! Érted ugye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.