A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-5-re kikapott az olasz csapattól a Barcelonában zajló Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, szerdán.

7 góllal kikapott a magyar férfi vízilabdacsapat Olaszországtól

Vámos Márton (k), mellette az olasz Andrea Fondelli (b), Vincent Renzuto Iodice (k) és Francesco di Fulvio a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csoportkörében játszott Magyarország – Olaszország mérkőzésen 2018. július 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Magyar férfi vízilabda-válogatott súlyos, 12-5-ös vereséget szenvedett az olasz csapattól a Barcelonában zajló Európa-bajnokság szerdai csoportrangadóján.

Märcz Tamás együttese számára rémálomként indult a találkozó, az olaszok a második negyed elején már 6-0-ra vezettek, innen pedig nem volt esély a fordításra.

Ez azt jelenti, hogy ha a magyar válogatott a csoport utolsó mérkőzésén a papírformának megfelelően legyőzi a német csapatot, akkor a második helyen a nehezebb ágra kerül, és amennyiben túljut a C jelű négyes harmadikján – várhatóan a hollandokon –, akkor már a negyeddöntőben összekerülhet a címvédő, olimpiai bajnok szerb csapattal.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Még mindig hiányzik Kemény Dénes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.