Csütörtökön utazhat haza Kenderesi Tamás. A 22 éves úszót korábban szexuális zaklatással vádoltak meg Dél-Koreában. Az ügye azonban biztosan folytatódik: az úszószövetség fegyelmi bizottsága elé kell állnia.

Óvadék ellenében engedte el a dél-korai hatóság a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamást. Az olimpiai bronzérmes úszó holnap érkezhet haza.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke a Borsnak azt mondta:

Biztosan fegyelmi bizottság elé állítom! Azt viszont nem tudom, milyen büntetésre számíthat. Erről a bizottság határoz majd a koreai jegyzőkönyv és az úszó vallomása alapján.

Az elnök leszögezte,

a szövetség sem az óvadékot, sem az esetleges büntetést nem fogja állni helyette.

Forrás: Bors

Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Tény, hogy nem kéne ilyeneket csinálni, de egy seggrepacsiért kicsit túlzás ez a nagy habverés. Még jó, hogy ki nem végezték.
görbetükör
@Macskaszem: Nem, nem túlzás. Tessék tudomásul venni, hogy a seggrepacsi is csak akkor elfogadott, ha kölcsönös a beleegyezés. Másként zaklatás, ami akkor is számít, ha nőről van szó.
Ha elkövették, vállalják a következményt és ne kisebbítsék. Még akkor sem, ha kis hazánkban is egyre inkább természetes a sértegetés, az alázás. Ha ezért valakit beperelnek, legalább látszólag ismerje el és lássa be, hogy helytelen.
Legalábbis kultúrember számára.
görbetükör
Vízionálom azt a bizottsági meghallgatást, "eljárást".

Bizottság: - Elkövette a tettet?
Kenderesi: - El, de nem szándékosan és nem zaklatási céllal.
Bizottság: - Megbánta?
Kenderesi: -Megbántam.
Bizottság: - Akkor minden rendben, további jó munkát és továbbra is büszkék vagyunk rád, meg az Úszó szövetség szigorú moráljára.Ja, a büntetést majd mi álljuk.

Szánalmas, hányingert keltő és elkeserítő. De nincsenek illúzióim, hogy így lesz.
reagens
Az egész esetet túllihegték és lassan bűnözőt kreálnak belőle ott is és itt is. Nincs határ ebben a zaklatósdi nevű elmebajban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.