Megvan Dzsudzsák Balázs új csapata, az Al-Ain játékosa lesz. Az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában szereplő Al-Ain, jelenleg negyedik a táblázaton, hét hellyel előzi meg Dzsudzsák előző csapatát. A megállapodás létrejöttét nem sokkal később maga Dzsudzsák is megerősítette a Nemzeti Sportnak. A lapnak elmondta, új csapatában a 10-es mezben játszik majd, bemutatására délután kerül sor, s az sem kizárt, hogy pályára lép a péntek esti, Sardzsa elleni mérkőzésén.

Az Egyesült Arab Emírségek bajnokságának negyedik helyén álló al-Ain lesz a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs új csapata. Dzsudzsák megerősítette a Nemzeti Sportnak az átigazolást, és a Sarjah elleni péntek délutáni bajnokin (17.15) már pályára is léphet.

Mint ismert, Dzsudzsák előző klubja, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált a magyar játékostól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar futballistát egyenesen sokkolta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

A játékos megdöbbent, hogy egy hollandot hoztak a helyére, és fél évvel a szerződésének lejárta előtt megköszönték neki eddigi játékát. A klub alelnöke nem volt jó véleménnyel a magyarról, amiről ITT írtunk.

Az al-Ain február 14-én a Kalbával találkozik.

Forrás: Nemzeti Sport, Index, 24.hu

Címlapkép: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fox W Mulder
Jó az neki nagy óriás nagy lóvéért a szamaragolók között van beszürkülve !
kokopelli
@Sámannus: Emléxem amikor a "hollandokat" elhagyta,és a bratyónak elmagyaráztam,hogy miért fog
"túristaként" vég nélkül utazgatni,akkor ő csak nevetett!A végén csak "Bolygó hollandi" lett !? Európa egy-
két lépcsővel magasabb neki!
Sámannus
@kokopelli: Jobban tenné, ha négernek maszkírozná magát, talán akkor jobb futballistának néznék, egy ideig meg is téveszthetne mindenkit.
kokopelli
@Sámannus: ...sajnos a Bundesligában kissé kiöregedett játékosok (nem a krémje) a vándoréletet választják,
ami végén mér t.k. senkikké válnak! -"..ja ő az aki itt meg itt,ekkor meg ekkor játszhatott,de tk. mi is lett vele??"
Sámannus
@kokopelli: Olyan má mint az egyszeri kezdő tanonc akit elküldenek kanyarfúróért, meg reszelőzsírért. Gyámoltalan, és kihasználható. Jó lesz a válogatottba bűnbaknak. Figyeld meg ez lesz. Az sincs kizárva, hogy még ő fizetett ennek a csapatnak, hogy válogatott lehessen. Meg kapja az itthoni zsoldját és ott fizet.
A németeknél csak a legjobbak maradnak meg és addig is játszhat míg ki nem öregszik, sőt tovább is mint edző. Látjuk több ilyen játékos utóéletét. A léha életmód mindenhol véget vet a karriernek.
simmering73
A hülye szurkolóknak Dzsudzsi kellett. Megkapták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.