A férjemmel két éve vagyunk házasok. Sajnos saját lakásra nem tellett, ezért a szüleim családi házában élünk, persze együtt a szüleimmel. Az apám viszonylag jól kijön a párommal, de anyám folyton piszkálja. Semmi nem elég jó neki, amit a férjem csinál, pedig rendes, dolgos ember, segít a kertben is, a ház körül, és azt gondoltam, hogy ha valaki féltékeny lehet rá, vagy beleszól a dolgainkba, az apám lesz, férfikakaskodás, ilyesmi, de nem, az anyám nem hagy bennünket élni. Ők mondták még az esküvő előtt, hogy ne költsünk albérletre, költözzünk hozzájuk. Tényleg jó megoldásnak tűnt, mert így tudunk spórolni a sajátra, és nem dobáljuk kútba a pénzt. Akkor még eszembe sem jutott, hogy anyám és a férjem nem jönnek ki egymással. (Olvasd tovább, nincs vége!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mami48
Igaza van, futás, mert sok házasságot láttam én, amit megkeserített, néhányat pedig sikeresen tönkre is tett az anyóspajti. Van valami sérelme, aztán addig piszkálja a vejét, vagy a menyét, amíg az meg nem elégeli. Ez valami csoda egyébként, hogy amint a normális anyákból anyós lesz, sárkánnyá válnak. Nagyon sok példa van erre sajnos. Mondom ezt úgy, hogy én is anyós vagyok. Persze én kivétel vagyok, és erősítem a szabályt. :)
DogAdventures
"Mások rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a te valóságoddá váljon!"

Les Brown
honeykiss
Irány az albérlet, sajnos...de megéri, ha együtt akarsz maradni a férjeddel...
ila51
@DogAdventures: ... Igaz a kutya is azt ugatja akit nem ismer.
gergely
Esetleg anyukát valami "baleset" érhetné...:))
gergely
Mondjuk én lehet felrúgnám anyámat ha a szívem választottját csesztetné.
Mert itt még az sem lehet,hogy a csávó simlis vagy szemét.
flitteröcsi
Én már el is menekültem volna, a fickó helyében régen rávettem volna a csajszit, hogy tiplizzünk. Kemény, amikor egy embernek a párja és az anyja között kell választani.
Tündérrózsa
Egyértelműen le kell állítani anyukádat. Megköszönöd neki azt, hogy felnevelt, de innentől kezdve te már a férjedhez tartozol, ővele akarsz élni, ő lesz a gyerekeid apja.
Ha nem ért a szép szóból, el kell költözni.
Sőt, én már az első alkalomnál elmentem volna. Igenis ha szereted a férjedet, mellette a helyed, nem anyád mellett. Mellesleg apád mit szól ehhez? Ő milyen tanácsot adna?
Angelika
Én nem hagynám. Szerintem az embernek előre le kell szögeznie, ha férjhez megy, hogy elsősorban hova tartozik. Saját magában is, nemcsak a világ előtt. Az én anyámnak eszébe sem jutna vegzálni a páromat, tudja, hogy azzal engem bántana. Persze más a helyzet, ha a fickóval sem stimmel valami, de a leírtak alapján nem úgy nézem.
darwin
@gergely: Nem lenne jobb megbeszélni?Mert meg lehet.Csak úgy felrugdosni nem illik az embereket.Főleg nem ilyen státuszút.Anyja csak egy lehet az embernek.Manapság "szíveválasztottja" hetente,havonta.Még ha férjnek hívják is az illetőt.
nahát
Beszélj apáddal hogy rendszeresen rakjon alá anyádnak, lehet viszket a darázsfészek!
gergely
@darwin: De milyen szülő az,aki így kibaszik a saját gyerekével?!
Az ilyen anyukával nagyon keményen kéne megbeszélni,hogy állítsa le magát!
Rézangyal
Én mostanában mindent félre olvasok. Azt olvastam : anyám PUSZIKÁLJA a férjemet...:)))
darwin
@Rézangyal: Még ez is benne lehet a pakliban. :)
darwin
@gergely: Stimmel.De szó sem lehet rugdalózásról.!El lehet költözni otthonról.
KöBüKi
Az a sok anyós vicc és mondás nem véletlenül született!!!
Egyébként meg lehet hogy csak a perverz családsex oldalak izgatják a mamit!!!
Be kellene iktatni a lompost?ki tudja?
ideals2012
Az anyós egyszerűen irigy.. Irigy a lányára, a vejére, az ifjúságra, a fiatalságra, a szerelemre.. - és jódolgában halvány lila gőze nincs, hogy mit csináljon.. - szerintem otthon van.. - azért várja annyira az unokát is, mert unatkozik.. - ezért nem tudom, hogy sajnáljam, vagy irigyeljem.
FIATALOK! NYÚÚÚLCIPŐŐŐŐ FEL!!! - vegyétek komolyan és menekülőre, mert a boldogságotok megy rá... - jó messzire kell édesanyától menni, és majd örül, ha lát benneteket néhanapján..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.