Nagy dilemmám van. A hétvégén, egy baráti összejövetelen megtudtam, hogy az egyik barátnőm lefeküdt a másik barátnőm élettársával. A két barátnőm nem áll annyira közel egymáshoz, tulajdonképpen csak én vagyok kettejük közt a kapocs. Az egyikkel pár éve ismerjük egymást, a másikkal 30 éve vagyunk barátok. Rajtakaptam a régi barátnőmet az újabb barátnőm pasijával, ahogy csókolóznak a kertben, és a barátnőmet kérdőre vontam. Ő elárulta, hogy igen, egy ideje tart már ez a kapcsolat, és a férfi el fogja hagyni a párját érte. Mikor? Kérdeztem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Kínos helyzet. Minek kellett meglátnod, hogy mit csinálnak? :) Én is szólnék egyébként, nem venném a lelkemre, hogy egy embert ártatlanul megvezetnek. Pláne, ha az a barátnőm. A csalás mindig ronda dolog, de ha még anyagilag is megvezetik az embert, akkor undorító.
Dulcinea
Nagyon nehéz menet, lesz! Mert ha szólsz a barátnődnek, hogy mire készül a másik barátnőd, az előző barátnőd pasijával! Akkor is te leszel a "hibás"! És a kettő megharagszik rád egy életre! Ha csendben maradsz, akkor a megcsalt barátnő fog haragudni rád, hogy miért hallgattál!?
Akárki is legyél nem irigyellek!
libabor
Úgy látszik ez egy ilyen nap. Az előtt a Szinteár sztori, most meg ez. Szóval nem szép dolog ellopikálni más férjét, pasasát, élettársát, de az élettárs is megéri a pénzét ugye. Én a levélíró helyében bizony megmondanám a megcsalt barátnőnek, hogy mi a helyzet, még ha elveszítem is mindkét barátomat. Nem tudnék tükörbe nézni, amikor a barátnő nekem sírja el, hogy elhagyták, én meg faarccal hazudom, hogy semmiről nem tudtam, és jaj de sajnálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.