A világ legkövérebb tacskója, aki kétszer nagyobb, mint amekkorának lennie kéne. A túlsúlyos Obie, kemény diétába kezdett, hogy legalább megközelítse azt a súlyt, amivel életben maradhat. A tacskó idős gazdai nem sajnálták szegény jószágtól a jó falatokat. Elmondásuk szerint nem tudnak ellenállni Obie gyönyörű barna szemeinek, amikor az egy falatért kunyerál. Jelenleg egy csapat segíti a kutyát a fogyásban egy speciális étenddel és sok mozgással. A harmincnégy kilós kutyus, még augusztus végén kezdte el életmódváltását és azóta már ledobott pár kilót és úton halad.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Erre szoktam én azt mondani, hogy ésszel kell szeretni! Nekem is van két dundi cicám, de azok úgy rohangálnak, mint a golyó!
palika
Ostort neki, aztán, aztán futás...!
Dulcinea
@palika: Ostort!!! Teee, hát szerencsétlen kutya nemhogy futni de még menni is alig tud!
sza
Nekünk is van egy tacsink. A mozgás , a kaparás az istene! Szegény kutyust így tönkre tenni!
honeykiss
Szegény tacsi... nekem is van egy törpe tacsim mostanában volt egy csipő bénulása ez a tacsiknál nem ritka, de hála neki sikerült meggyógyúlni de így is van maradandó kis sántitás...ez a kutyus valóban csoda,hogy még él ilyen dagin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.