A világ legkövérebb tacskója, aki kétszer nagyobb, mint amekkorának lennie kéne. A túlsúlyos Obie, kemény diétába kezdett, hogy legalább megközelítse azt a súlyt, amivel életben maradhat. A tacskó idős gazdai nem sajnálták szegény jószágtól a jó falatokat. Elmondásuk szerint nem tudnak ellenállni Obie gyönyörű barna szemeinek, amikor az egy falatért kunyerál. Jelenleg egy csapat segíti a kutyát a fogyásban egy speciális étenddel és sok mozgással. A harmincnégy kilós kutyus, még augusztus végén kezdte el életmódváltását és azóta már ledobott pár kilót és úton halad.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csa-csa
szegény kutyi! nem tud rohangálni a pajtásaival! hogy hagyhatja ezt egy gazdi!!
egyébként meg jó lenne ha a képek rögtön a cikk megnyitásakor láthatóak lennének!
Rézangyal
Erre szoktam én azt mondani, hogy ésszel kell szeretni! Nekem is van két dundi cicám, de azok úgy rohangálnak, mint a golyó!
palika
Ostort neki, aztán, aztán futás...!
Dulcinea
@palika: Ostort!!! Teee, hát szerencsétlen kutya nemhogy futni de még menni is alig tud!
sza
Nekünk is van egy tacsink. A mozgás , a kaparás az istene! Szegény kutyust így tönkre tenni!
honeykiss
Szegény tacsi... nekem is van egy törpe tacsim mostanában volt egy csipő bénulása ez a tacsiknál nem ritka, de hála neki sikerült meggyógyúlni de így is van maradandó kis sántitás...ez a kutyus valóban csoda,hogy még él ilyen dagin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.