Négy éve ismerem a páromat, már az egyszobás lakásomban is együtt éltünk egy évet. Rábeszélt, hogy vegyek fel egy nagyobb hitelt, és vegyek egy házikót, mert egy szobában nem lehet élni. Igaz, nekem elég volt, de ketten csak szorongunk egymás mellett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Hát, ezt megszívhatod, szerintem menj el egy jogászhoz, és tudj meg mindent. Lehet, hogy nem lesz rá szükséged, de jobb félni, mint megijedni.
QQríkú
Na ez viszonylag egyszerű!
A NAV -nál leadott vagyon (fizetés) jegyék a mérvadó!
Dulcinea
Hű, basszus, meg kell hagyni, elég felelőtlen voltál, mindenképpen keress fel egy ügyvédet jogi tanácsért, és lépjél gyorsan a saját érdekedben!
flitteröcsi
@QQríkú: Na, akkor sokan bajban lennének. Pláne a vállalkozók, akik igyekeznek a törvényes minimummal bejelenteni magukat, olyan magasak a költségek.
teremőrző
Hát, nagyon hülye vagy húgom, hogy adósságba verted magadat, és még megbízhatatlan is a pasid, mert hiába írod, hogy szereted, meg megbízol benne, nyilván nem fordulna meg a fejedben, hogy lenyúlja a vagyonkádat, ha teljes lenne a bizalom. Mellesleg akkor jársz jól, ha mihamarabb koccol, mert akkor az adósság felét is viszi. :)
Pilóta
A NAV-nak ebben nincs semmi szerepe. Inkább kössetek egy élettársi szerződést, tisztázva, hogy mi (ingó és inagatlan) kinek a tulajdona. Ezt nem ügyvédnél, hanem közjegyzőnél kell írásba foglaltatni, s akár letétbe is helyezhető!
Ez olyan, mint a házassági szerződés, mely szintén a különvagyont hívatott tisztázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.