Legalábbis sokan szeretnék ezt hinni, még azok közül is, akik erősen két lábbal állnak a földön, és semmiben nem hisznek, csak a tudományban, és önmagukban, hiszen néha jó lenne, ha az ember elengedhetné magát, és tudná, hogy bármi is lesz, egy angyalszárny alányúl és felemeli. Olyan jó lenne, ha valóban bebizonyosodna, hogy mindenkinek van védőangyala, de legalábbis a gyerekeknek, és a jó embereknek. Az elmúlt 12 évben, ha éppen úgy éreztem, hogy igenis van valami efölött a materialista világ fölött, azt képzeltem, hogy a dédanyám az én angyalom, ő vigyáz rám. Ilyenkor persze megmosolyogtam magamat, de jól esett arra gondolni, hogy valaki szemmel tart, és közbelép, ha bántanának, ha hibáznék.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Persze,hogy léteznek !Itt vagyok élő példaként ! Kicsit öreg,kicsit szőrös de a tiétek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zabhegyező
@csikknorisz: Tagadod azt amit amúgy bizonyítani sem lehet.
Hit nélkül nehéz lehet élni.
csikknorisz
@zabhegyező: Egy szóval sem állítottam, hogy nem hiszek. Csak arra céloztam, hogy az ember/emberiség tudata/tudatalattija is képes lehet úgy befolyásolni dolgokat, amiket tőlünk különálló, természetfeletti lényeknek tulajdonítanak. A hit maga is az emberben van, nem rajta kívül.
zabhegyező
@csikknorisz: C.G. Jung elmélete a kollektív tudattalanról.
Kutyafüle
@csikknorisz: Én is így gondolom. Eretnekség, máglyán végeztük volna:)) Még jó, hogy most élünk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.