A fitnessguru durván beszólt egy kommentelőjének a Facebookon, aki drágának merészelte nevezni az 1114 forintos előrecsomagolt Update töltött káposztát. Norbi szerint ez egy igényes termék, ami igényes embereknek való.

A Norbi Update néven, korábban Norbi aláírással posztoló Schobert így válaszolt a hölgynek: „Igényes termék, igényes embereknek. Nem telik rá, akkor minek írod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó."

Megalázta kommentelőjét Schobert Norbi

Erre nyilván sokan kiakadtak, nekik később a következőt írta a guru: „Aki leigénytelenezi magát, maga dolga. Mi egy magasabb szintű terméket képviselünk, nem kötelező ezzel foglalkozni. A Pick-nek sem írsz, hogy rohadjon meg, mert nem tesco túrista árban van. Bár a negatív komment is reklám, mert az összes ismerősére terjeszti..."

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nagyon nagyra nyílt ennek az egyszer volt haptákjancsinak (értsd: rendőr) a csipája. Norbikám, emlékszel még, mikor a hurkáid miatt nem látszott a derekad, és a szünetben a wc-ben tömted magadba a túró rudit, csak hogy a lányok ne hívjanak újra és újra kocaturmixnak? :-)))
De nem is ez a lényeg. Mivel én is éppen elég igényes vagyok, természetesen eszemben sincs belesüllyedni a középszerűségbe, és csak azért enni sóhernorbi összekatyvasztott hülyeségeit, mert ez a divat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@DR.somosi: Amúgy Norbiban a sakkszövetség megtalálta végre a kabalafiguráját!
Na nem a királyt! Hanem a SÖTÉT PARASZTOT!
Mami48
Egyszer megpróbáltam fogyózni a módszerével, mert olyan kis gömbölyű vagyok, gondoltam leadok pár kilót. Dehát ehetetlen a kenyere, ehetlenek a süteményei, a lisztjének mellékíze van, és én nem vagyok gazdag, nekem az nem éri meg, hogy azért nem eszek, mert rossz a kaja, megveszem drága pénzen, aztán a kukában köt ki, én meg éhen maradok. Végül is így lehet fogyni. A nagyképűsége pedig őt minősíti, az istenítőit meg nem értem.
honeykiss
Mit vártok ettöl a paraszt ivadéktól, valamikor közrendőr volt anno azok meg nem a nagy eszükről és az udvariasságukról voltak híresek...egyébként ő sem a saját szaros kajáját zabálja...
@Stephen Hawking: de jó neked,hogy tele vagy zsével...nekem nincs sok de ezt a szart én sem enném meg...
honeykiss
@Dr.luigilongo60: nem véletlenül olyan dagadt mind, pedig ez a kaja állítólag slankít...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.