New Yorkban huszonhat éves korában öngyilkosságot követett el Aaron Swartz, aki tíz évvel ezelőtt részt vett az RSS internetes keresőprogram kitalálásában, és neves internetes aktivista hírében is állt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ezeknek a zsidóknak mind van valamilyen testi-lelki defektusuk, de komolyan. Sok köztük a briliáns elme és szenzációsan jó az üzleti érzékük (nem véletlenül van köztük annyi matematikus, fizikus, feltaláló, sakkozó, milliárdos stb.), de az évszázadok alatt folytatott belterjes szaporodás miatt mindenféle nyavalyáik vannak (beteges testalkat, gyenge egészség, labilis idegzet, depresszióra, szorongásra, hisztériára való hajlam stb.)
Rézangyal
Ez már volt hír néhány hónapja nem? Vagy az egy másik volt?
Kutyafüle
@Zsoel: Hú Te Zsoel, az öngyilkosságra való hajlamhoz, nem kell, hogy zsidó legyen.
Magyarországon Békés megyében magasabb az átlag, de ők nem zsidók:))
Zsoel
@Kutyafüle: Én egy szóval sem mondtam, hogy az öngyilkossághoz zsidónak kell lenni. :) Csak úgy megjegyeztem, hogy náluk aztán nem meglepő az ilyesmi.
Magyarországon meg inkább a munkahely, család, egzisztencia elvesztése okozta kilátástalanság az öngyilkosság oka, mint különféle eredendő lelki nyavalyák.
Kutyafüle
@Zsoel: Ezeknél a zseniknél asszem úgyvan, hogy csak abban az egy irányban zseni, amihez ért, de az élet más területén meg képtelen boldogulni.

Albert Sveitzerrről olvastam, hogy 7db egy-ugyanazon öltönye volt, és mindennap a másikat vette föl, mert képtelen volt dönteni, hogy mit is vegyen föl aznap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.