Tegnap a Keletibe kellett mennem az édesanyámért, és magammal vittem a kislányomat is. Szereti nézegetni a vonatokat, élvezi a nyüzsgést. Negyedóra késéssel érkeztünk a pályaudvarra, tudtuk, hogy ennyit késik a vonat, már anyám telefonált, ne siessünk, megint csúszás történt. A vonat Kassáról indul, de soha nem ott van fennakadás, hanem a magyar részen.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Egyszer utazzatok a Railjet vonattal, a Keletiböl indul Bécsen át Mündhenbe...a WC a luxuskategória, és még nem is kell külön dijat fizetni, a jegy ára tartalmazza...a hazai IC -vonatok áraival egyenlö...szóval a MÀV tanulhatna...Bécsben, az ujonnan átépitett Westbahnhof (Nyugati pu.) automata WC-iben nincs csak takaritó személyzet, € 0,50-et kell bedobni, és nyilik a fotocellás ajtó...bent meg, mint egy patika, tisztaság, légfrissitö, meleg viz, folyékony szappan, papirtörlö,kézszáritó...Mindez a "természetes "luxus" 150 HUF !!! De láttunk magyar kisebbségieket, akik egy nagykabát gombbal akartak 4(!)-en bejutni...rendörök vitték el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@hallgatag: Ezt várná az ember ezekért a vonatjegyekért egyébként. Vagy minimum használható, hányingert nem keltő vécéket. Nem is kell luxus, csak normális, elfogadható minimum. Mondjuk ne legyen büdös, legyen kitakarítva, legyen papír, ne rohadjon a mosdókagyló, meg a vécécsésze, legyen kézmosószappan, papír kéztörlő.
sokanvagyunk
@Angelika: (19:46) Köszönjük a MÁV válaszát! Ebben a témában a "kormányablak" bevonása különösen megnyugtató! (vizuális vagyok) - :)))
Egyébként akármilyen csilivili illemhelyet is telepíthetnek - a gondos tisztán tartás ellenére is -, sikerül ezt néhány tucat "aljapolgárnak" igen hamar leamortizálni.
Angelika
@sokanvagyunk: Megfelelően kétajtós szekrény méretű vécébácsi kérdése az egész. :) Mindenki vigyázzban tojna. :)
kkalman
Pár éve Kaposváron volt dolgom,
és mert szólított a természet,
kerestem egy illemhelyet.
Találtam is a pályaudvaron
egy ragyogót, tisztát,
hol illatát ontotta sok virág.

Sok pályaudvar mellékhelységében megfordultam már, de mind ezidáig Kaposvár vezet. Udvarias a személyzet, legalábbis, mikor ott jártam, patika tisztaság fogadott, és rengeteg virág!
Mondhatnám, öröm volt ott pisilni.
mendi
Kormány,ablak, WC egy szinten, gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.