Milyen is lehet az a világ, ahol a hangokat meg lehet érinteni, megízlelni a zenét, a számok és betűk pedig színesen pompáznak. Nyilván furcsán hangzik sokak számára, a szinesztéziások életében azonban mindennapos jelenség.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Jó zenétől még a gondolatok is jobbak!
Szvetlana
@anonymouse: Ez meglepő nekem, még nem olvastam ilyesmiről. Gondolod, hogy a Tibeti hangtálak zenéje és a mandala rajzok között is van összefüggés?
anonymouse
@Szvetlana: Egészen biztosan! Homokmandalákat szórnak, lehet az ősi prototípus egy zengő lapon keletkezett. Állítólag ismerik a hang titkát és teherszállításra is használták, jak helyett...
Szvetlana
@anonymouse: Hmm. Elgondolkodtató. De ehhez nem értek, viszont a mentálisan sérült, vagy valamilyen tanulási képeségben elmaradott gyerekeknél gyakran alkalmazzuk a mandala színezést, ahol az adott formákat a gyerek által meghatározott színnel kell ritmikusan kiszínezni. Ezt nagyon szeretik a gyerekek csinálni. De én is:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.