BUDAPEST – Havi 15 ezer forintot is bukhat egy kétgyerekes, aktív internethasználó átlagcsalád, ha megvalósulnak a kormány jövő évi adótervei. A Blikk a fővárosi Pál családdal együtt számolta ki, hogy mennyivel nőhetnek jövőre a terheik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez kérem szépen a Fidesz féle rezsicsökkentés !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
2013. évi LIV. törvény
"Az egyetemes szolgáltató a kibocsátott számlán köteles jól láthatóan, színes mezőben kiemelve feltüntetni a rezsicsökkentés eredményeképpen jelentkező megtakarítás összegét az elszámolt időszak vonatkozásában, valamint a 2013. január 1-je óta eltelt időszakban."
Gondolom, újabb sorral gyarapodik a számla... - hogy mennyit sóznak (bocsánat, hárítanak) ránk kormányunk törődése okán.
Törölt felhasználó
legmagasabb áfa, növekvő "valós" munkanélküliség, ellopott nyugdij, internet és kb fogyasztási cikkenkénti adók az áfán felül, stb, stb ELLENBEN az évi 10.000 forintos rezsicsökkentéssel(amit nem az állam állt, hanem a szolgáltatók, akik behajtják ezt máshogy..)
Törölt felhasználó
@sokanvagyunk: Igen kérjük ezt is narancs színnel kiemelni a számlán:)
Gyuri Géderről
Ehhez még hozzá jön a rezsicsökkentés miatt megemelkedett egyéb kiadások költsége, hát lehet számolgatni.
Az igaz, a szivacsos agy nem tud számolni, csak keresztet rajzolni. De van ahol azt is csak segítséggel.
Desischado
Amit egyik kézzel adtak, morzsányit, azt a másik kezükkel hatványozottan vissza is veszik! Nesze neked, rezsicsökkentés!
coyote3
Rongyos 15 rugó??? Mi az egy tolvaj képviselőnek???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.