Érdekes módon egyre többet költünk a saját magunk kényeztetésére, mint eddig bármikor, mit sem érdekelve minket a satnya gazdasági helyzetünk. Ezt a kijelentést a MasterCard legutóbbi felmérései is alátámasztják. A felmérés alapján a vásárlók 42%-a rendszeresen kényezteti magát egy új meglepővel. Ez a százalék már majdnem 10%-os növekedést mutat a tavalyi felmérésekhez viszonyítva. Ennél is megdöbbentőbb tény az, hogy a férfiak jobban jutalmazzák magukat, mint a nők.

Forrás: delina.hu
Feltöltő: Delina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Már a szilveszteri nagyüzem sem ugyanolyan a fodrászoknál, mint régen, amikor annyi volt a vendégük, hogy rendszerint talpon, munkával töltötték az ünnepeket. Most azt panaszolják, hogy az ügyfeleik közül egyre többen otthon készítik el a frizurájukat, hogy spóroljanak az év végi mulatság költségein.
– Tíz éve már novemberben tele volt a naptáram előrejegyzésekkel, annyian készültek már akkor a szilveszterre – mondta Katalin, aki Kaposváron vezet fodrászüzletet. – Rá kellett jönnöm, hogy mostanra ennek már vége. Régen a hölgyek hetente szárították nálam a hajukat, ma már otthon végeznek el mindent, amit csak lehet. Alig van jövedelmük az embereknek, a fodrászhoz csak akkor mennek, ha nagyon muszáj. A fele vendégköröm elment, mert külföldön próbálnak meg boldogulni, állást találni. A többi ismerősöm, akikkel beszélgettem, mind azt mondták, hogy az idén családi körben otthon fognak szilveszterezni, melegítőben kártyázni, ahhoz meg nem kell frizura..."
36
Ez egy jó nagy globalista cikk. A gondom vele az, hogy igyekszik egybeolvasztani egész Európát és abból von le következtetéseket. Skandináviától a mediterrán országokig.
A bankomnál egy készpénzfelvét, 990 ft+0.6% bankadó. Egy kártyás fizetés, 270 ft+0.6% bankadó. Jobb ha felveszi az ember, egyben a fizetését és viszlát! Én a kp.-ben hiszek.
papa.49
@Levendula: @36: Mindkettőtöknek tejesen igaza van, ez csak a kötelező állami propaganda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.