Speciálisan képzett amerikai zsoldosnak hitte magát a férfi, aki a hét elején megölt egy NAV-ellenőrt, egy másikat pedig súlyosan megsebesített Budapesten.

A Blikk azt írja, hogy a téveszméit az is erősíthette, hogy nem szedte a neki felírt gyógyszereket. Az ellenőrök egyébként tárgyalni érkeztek a férfihez az adótartozásáról, ám ő valószínűleg azt hitte, ellenségek érkeztek a házba.

"Elképzelhető az enyhébb ítélet, vagy akár az is, hogy felmentik védencemet. Ez természetesen nem jelenti, hogy szabadon engedik, hanem kényszergyógykezelésre ítélhetik" – árulta el a lapnak Benő László, L. Péter kirendelt védőügyvédje.

Azt is elmondta, hogy az első néhány mondatig bárki számára úgy tűnhet, hogy a férfi elméje ép, ám gyakorlatilag másik világban, másik dimenzióban éli a mindennapjait. Azt egyelőre Bilkei Pál kriminálpszichológus is csak találgatta, miért képzelhette magát képzett amerikai harcosnak.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

EGO
@tivoli: Mert az ügyvédje azt tanácsolta neki!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@ipan54: nem jól mondod! irány a kötél!!
freemanpetya
@csa-csa: A mocsok sz.szentmiklósi pedofiloknak mit adnál? Puszit?
mate03
@Csizmás Kond: Sajnos ügyvédként,ez a kötelessége!Minden eszközzel védeni ügyfelét!
Csizmás Kond
@mate03: ...azért nem minden eszközzel csak azzal ami igaz...mer a mindenbe a csalás is beletartozik az pedig büntetendő.
palika
Jó kis mesét találtak ki! Azt ugye nem lehet tálalni a közvéleménynek, hogy csak egyszerűen rühellte a NAV-osokat, vagyis elszánt volt, nem érdekelte, hogy mit fog kapni, mi lesz vele, szóval, betelt a pohár! Ja, csak úgy mellékesen nekem is már eszembe jutott, hogy ha szórakoznak és ki akarnak semmizni, kinyírom ezeket a majmokat! De, ami késik nem múlik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.