Chirs Noth – alias Mr. Big – napok óta járja Budapest városát. Hol az Egyetem téren bukkan fel, hol a kék metrón élvezi a budapesti tömegközlekedést, hol pedig napszemüveget vásárol egy ismerős optikájában. Semmi hollywoodi túlzás, semmi luxus, semmi hencegés.

A 61 éves hollywoodi színész jelenleg Budapesten forgat – adta hírül a Fókusz. Noth a hírek szerint több hónapig marad Magyarországon, itt készül ugyanis a Zsarnok (Tyrant) című amerikai sorozat harmadik évada. Noth szerint egyébként Budapest nagyon szép város, és azt próbálja elérni, hogy ne költsön el egy csomó pénzt rétesekre - írja a Velvet.

Nem Chris az egyetelen hollywoodi híresség, aki hazánkban forgatott a közelmúltban és ki is merészkedett a hotelszobájából. Legutóbb Penelopé Cruz ücsörgött kávéját szürcsölgetve a New York Kávéházban, azelőtt pedig Rowan Atkinson vágta a grimaszokat a fővárosban egy brit film kedvéért.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadsanca
"Chirs Noth – alias Mr. Big – napok óta járja Budapest városát." Nem is tudtam, hogy Budapestnek városa van! ...és ha igen, akkor melyiket?
Tisztelt Cikkíró! Pl, ha ehelyett azt írja, -napok óta Budapesten tartózkodik- az sokkal helyesebb.
volvós
Majd elmegy a kedve, ha egy rétesért 100 ezret fizettetnek vele, oszt
ha utazik a 3-as metróval, és útkozben kigyullad, na az lesz a meglepi
( Souvenir from Hungary )
volvós
Müvész Úr ! Izgalmas metrózást !!:

" ...Rohad tovább a 3-as metró... "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.